Vizitator turky Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 salut!.. am un dif w 0826 si as vrea sa realizez o incinta. Problema e ca nu dispun de parametrii difului...tot ce stiu despre el e: diam 8", putere muz 150 w, 8 ohm...va rog mult ajutati-ma cu niste idei in leg cu incinta. Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Uite un exemplu, poti inlocui difuzorul de joasa din proiect cu difuzorul tau: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 inca o poza pusa te turky pe unde nu trebuia ..... Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Si eu am cumparat un difuzor asemanator cu al tau de la mikado si nu prea am tinut cont de reguli cand i-am facut incinta!!Fa-i si tu o incinta mai marisoare dupa capul tau ca si asa ala nu scoate 150W! (parerea mea) Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Cand naiba va intra in cap ? Un difuzor nu scaote W, ci scoate dB ( deciBelli )!!! Ce e asa de greu ? Pur si simplu "traduce" acei W in dB... :yawinkle: Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 sfatul meu e sa folosesti o incinta inchisa 20-30L. Cat despre "difuzorul scoate W" eu nu imi mai bat capul ca prea multi sunt care cred asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum