Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie ax transport radio-cd auto

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Aparatul nu baga/scoate CD-ul.Dupa demontarea mecanismului CD (nu va recomand.....doar daca e al vostru) concluzia este : cele doua "tuburi" de cauciuc patineaza pe axul metalic.Ce metoda imi recomandati pt. fixarea lor? Dispun de clasicul prenadez si un superglue Bis_n.Multam !

post-203762-0-05494800-1475419136_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

4

• validae

2

• dan cod

2

• adydep

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La prenadez m-am gandit si eu , o sa incerc asa. Metoda d-lui Vali o foloseam la diferite curele putin "intinse" - dizolvam cateva bucatele de sacaz in alcool tehnic.As dori sa tina , am pierdut o ora jumate' ca sa scot axul.

Link spre comentariu

Multumesc domnilor pt. lamuriri chiar nu stiam lucrul asta.Acu' raul , ca sa zic asa , a fost facut le-am lipit.Sper sa preia rolul de ambreiaj rotita dintata care intra prin presare la unul dintre capetele axului.Data viitoare o sa ma gandesc mai bine ce rol au componentele unei mecanici.Numa' bine!

Link spre comentariu

Stați liniștit,eu le-am lipit pe toate,și n-a venit nici unul înapoi cu aceeași problemă.Și care vine de acu' încolo tot așa fac...Decât să aplic alte metode,și după o săptămână-două să vină înapoi,mai sigur lipit.

Link spre comentariu

Ala nu e acel ax ce trage sau scoate cd din unitate?Mai bine sa fie fix,lipit,nu vad logica unui ambreiaj.Tocmai cautam un ax mai lung si am gasit la o parte de video player,cam acelasi rol il avea acolo,tragea sau scotea caseta.Zona in care veneau rolele de cauciuc,era mai mare in diametru decat restul axului si era si randelinata (parca asa ii spune) astfel incat sa nu patineze rola de cauciuc pe ax.

Link spre comentariu

Ala nu e acel ax ce trage sau scoate cd din unitate?Mai bine sa fie fix,lipit,nu vad logica unui ambreiaj.Tocmai cautam un ax mai lung si am gasit la o parte de video player,cam acelasi rol il avea acolo,tragea sau scotea caseta.Zona in care veneau rolele de cauciuc,era mai mare in diametru decat restul axului si era si randelinata (parca asa ii spune) astfel incat sa nu patineze rola de cauciuc pe ax.

Da , acela este! Dupa inca o ora jumate' de baga......s , fir-ar al...... etc , am facut o singura proba si e OK.I-l dau si duca-se....nu merita efortul , credeti-ma !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări