surubarila Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Sanatate permanenta ! Aparatul nu baga/scoate CD-ul.Dupa demontarea mecanismului CD (nu va recomand.....doar daca e al vostru) concluzia este : cele doua "tuburi" de cauciuc patineaza pe axul metalic.Ce metoda imi recomandati pt. fixarea lor? Dispun de clasicul prenadez si un superglue Bis_n.Multam ! Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Eu am pus Picatura,si nu mi-a venit nici unul inapoi.Cred ca ar merge si prenadezul,dar trebuie lasat la uscat,iar istetii de clienti nu au rabdare. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Praf de sacâz și șmirgheluirea axului, pentru o mai bună aderență/ Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 La prenadez m-am gandit si eu , o sa incerc asa. Metoda d-lui Vali o foloseam la diferite curele putin "intinse" - dizolvam cateva bucatele de sacaz in alcool tehnic.As dori sa tina , am pierdut o ora jumate' ca sa scot axul. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Cu parere de rau dar ala daca termenul e bun e un fel de ambreiaj.Daca nu va aluneca mai devreme sau mai tarziu va ceda mecanica.Acolo nu se lipeste asta e clar. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 De aia am și dat soluția cu sacâzul, nu blochează definitiv rotirea. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Merge curatate bine cu izopropanol. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Multumesc domnilor pt. lamuriri chiar nu stiam lucrul asta.Acu' raul , ca sa zic asa , a fost facut le-am lipit.Sper sa preia rolul de ambreiaj rotita dintata care intra prin presare la unul dintre capetele axului.Data viitoare o sa ma gandesc mai bine ce rol au componentele unei mecanici.Numa' bine! Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Stați liniștit,eu le-am lipit pe toate,și n-a venit nici unul înapoi cu aceeași problemă.Și care vine de acu' încolo tot așa fac...Decât să aplic alte metode,și după o săptămână-două să vină înapoi,mai sigur lipit. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Ala nu e acel ax ce trage sau scoate cd din unitate?Mai bine sa fie fix,lipit,nu vad logica unui ambreiaj.Tocmai cautam un ax mai lung si am gasit la o parte de video player,cam acelasi rol il avea acolo,tragea sau scotea caseta.Zona in care veneau rolele de cauciuc,era mai mare in diametru decat restul axului si era si randelinata (parca asa ii spune) astfel incat sa nu patineze rola de cauciuc pe ax. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Ala nu e acel ax ce trage sau scoate cd din unitate?Mai bine sa fie fix,lipit,nu vad logica unui ambreiaj.Tocmai cautam un ax mai lung si am gasit la o parte de video player,cam acelasi rol il avea acolo,tragea sau scotea caseta.Zona in care veneau rolele de cauciuc,era mai mare in diametru decat restul axului si era si randelinata (parca asa ii spune) astfel incat sa nu patineze rola de cauciuc pe ax. Da , acela este! Dupa inca o ora jumate' de baga......s , fir-ar al...... etc , am facut o singura proba si e OK.I-l dau si duca-se....nu merita efortul , credeti-ma ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum