Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dunga verde pe ecranul TV`ului

Vizitator Iasbogdanciprian

Postări Recomandate

Vizitator Iasbogdanciprian

Buna,

Am un televizor LCD Edelstein de 82 cm diagonala , si de cateva zile mi-a aparut o  dunga verde pe mislocul ecranului.

Partea de deasupra liniei are culoare normala , ce este sub dunga are culoare mai stearsa si incetosata.

Intrebarea este: merita reparat? ... si cam ce credeti ca ar putea avea

post-261168-0-31715400-1475417657_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• modoran

2

• Florinel TV

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daa,99,9% e display-ul cu probleme....Deci nu stiu daca se mai merita reparat pentru ca costa destul de mult un display.

Adica sa zicem ca un tv-u ca asta nou de 80 cm...costa intre 1000lei si 1200 lei,iar un display second hand pentru acest tv-u costa 500lei-600 lei daca nu si mai bine, aaa,si mai e o mica problema,adica ca nu prea se gasesc asa usor... Deci acum e alegerea dvs ce faceti cu acest tv-u al dvs...

O seara buna va doresc ! Doamne ajuta !

Link spre comentariu

De unde scoateti preturile astea de 1200 lei pentru un tv de 80 cm "fara nume" cand se gasesc pe la 700 de lei noi:

https://www.evomag.ro/TV-Multimedia-LED-TV/Filtru/Ordonare:PretCrescator,Diagonala%20cm%20/%20inch:81+cm+%2F+32+inch

Daaa,asa e,dar totusi eu vorbesc de unul mai bunicel,nu dalea care nu au imaginea buna de calitate. :reytre

O seara minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

De unde scoateti preturile astea de 1200 lei pentru un tv de 80 cm "fara nume" cand se gasesc pe la 700 de lei noi:

https://www.evomag.ro/TV-Multimedia-LED-TV/Filtru/Ordonare:PretCrescator,Diagonala%20cm%20/%20inch:81+cm+%2F+32+inch

Un tv bun si de firma credema ca costa mult mai mult de pretul dat de colegu Florin , sa stii ca chinezariile sunt si mai ieftine ca le schimbi ca chiloti in fiecare zi  :rade:

Link spre comentariu

Si  tv-ul "Edelstein"  initial  e cumva "de firma" ?    Colegul Florin a zis "sa zicem ca un tv-u ca asta nou de 80 cm...costa intre 1000lei si 1200 lei,iar un display second hand pentru acest tv-u costa 500lei-600 lei", "tv-u ca asta" in nici un caz nu costa 1200 de lei, ci sub alta denumire de chinezarie sau turcism ce este.    

Iar in legatura cu "chinezariile ieftine ce le schimbi ca pe chiloti in fiecare zi"  nu e chiar asa.

Link spre comentariu

Eu unul vorbem despre un tv-u ca asta : Televizor Smart LED Full HD, 80 cm, SAMSUNG UE32J5200 sau Televizor LED Full HD, 80cm, PHILIPS 32PFT4101/12 .

Nu vorbeam despre tv-urile china,da daca chiar vreti tv-uri china,atunci le gasiti si la 800 lei - 900 lei,dar noi mai avem si ceva pretenti de la aceste tv-uri,nu?

Va spun de pe acum ca exista si tv-uri intre 1500-1800 lei tot cu aceasta diagonala de 80 cm.Dar eu unul totusi am fost mai bland putin,adica nu v-am oferit acele tv-uri de 1500-1800 lei... :rade:

O seara minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

O sa iau alt TV 

Exact asa trebuie facut ca displayurile sunt scumpe cam trei sferturi din tv si nu se merita , si posibil si asa sa nu se gaseasca , si ca sa mai scoti ceva bani pe el poti sa pui anunt in rubrica vinzari si il mai cumpara cineva pentru piesele care mai sunt bune 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări