Vizitator Iasbogdanciprian Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Buna, Am un televizor LCD Edelstein de 82 cm diagonala , si de cateva zile mi-a aparut o dunga verde pe mislocul ecranului. Partea de deasupra liniei are culoare normala , ce este sub dunga are culoare mai stearsa si incetosata. Intrebarea este: merita reparat? ... si cam ce credeti ca ar putea avea Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Display defect clar. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Daa,99,9% e display-ul cu probleme....Deci nu stiu daca se mai merita reparat pentru ca costa destul de mult un display. Adica sa zicem ca un tv-u ca asta nou de 80 cm...costa intre 1000lei si 1200 lei,iar un display second hand pentru acest tv-u costa 500lei-600 lei daca nu si mai bine, aaa,si mai e o mica problema,adica ca nu prea se gasesc asa usor... Deci acum e alegerea dvs ce faceti cu acest tv-u al dvs... O seara buna va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 De unde scoateti preturile astea de 1200 lei pentru un tv de 80 cm "fara nume" cand se gasesc pe la 700 de lei noi: https://www.evomag.ro/TV-Multimedia-LED-TV/Filtru/Ordonare:PretCrescator,Diagonala%20cm%20/%20inch:81+cm+%2F+32+inch Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) De unde scoateti preturile astea de 1200 lei pentru un tv de 80 cm "fara nume" cand se gasesc pe la 700 de lei noi: https://www.evomag.ro/TV-Multimedia-LED-TV/Filtru/Ordonare:PretCrescator,Diagonala%20cm%20/%20inch:81+cm+%2F+32+inch Daaa,asa e,dar totusi eu vorbesc de unul mai bunicel,nu dalea care nu au imaginea buna de calitate. O seara minunata va doresc !!! Editat Octombrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 De unde scoateti preturile astea de 1200 lei pentru un tv de 80 cm "fara nume" cand se gasesc pe la 700 de lei noi: https://www.evomag.ro/TV-Multimedia-LED-TV/Filtru/Ordonare:PretCrescator,Diagonala%20cm%20/%20inch:81+cm+%2F+32+inch Un tv bun si de firma credema ca costa mult mai mult de pretul dat de colegu Florin , sa stii ca chinezariile sunt si mai ieftine ca le schimbi ca chiloti in fiecare zi Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Si tv-ul "Edelstein" initial e cumva "de firma" ? Colegul Florin a zis "sa zicem ca un tv-u ca asta nou de 80 cm...costa intre 1000lei si 1200 lei,iar un display second hand pentru acest tv-u costa 500lei-600 lei", "tv-u ca asta" in nici un caz nu costa 1200 de lei, ci sub alta denumire de chinezarie sau turcism ce este. Iar in legatura cu "chinezariile ieftine ce le schimbi ca pe chiloti in fiecare zi" nu e chiar asa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 (editat) Eu unul vorbem despre un tv-u ca asta : Televizor Smart LED Full HD, 80 cm, SAMSUNG UE32J5200 sau Televizor LED Full HD, 80cm, PHILIPS 32PFT4101/12 . Nu vorbeam despre tv-urile china,da daca chiar vreti tv-uri china,atunci le gasiti si la 800 lei - 900 lei,dar noi mai avem si ceva pretenti de la aceste tv-uri,nu? Va spun de pe acum ca exista si tv-uri intre 1500-1800 lei tot cu aceasta diagonala de 80 cm.Dar eu unul totusi am fost mai bland putin,adica nu v-am oferit acele tv-uri de 1500-1800 lei... O seara minunata va doresc !!! Editat Octombrie 3, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Vizitator Iasbogdanciprian Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Am inteles Multumesc pt raspunsuri O sa iau alt TV O seara frumoasa sa aveti Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 O sa iau alt TV Exact asa trebuie facut ca displayurile sunt scumpe cam trei sferturi din tv si nu se merita , si posibil si asa sa nu se gaseasca , si ca sa mai scoti ceva bani pe el poti sa pui anunt in rubrica vinzari si il mai cumpara cineva pentru piesele care mai sunt bune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum