Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

32LG3000 - Dunga albicioasa pe fond negru in coltul din stanga sus

Vizitator L44

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

3

• iuliantv

2

• dan cod

2

• elmar

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dezmembreaza displayul pina ajungi la lampi si atunci vezi ce si cum, daca nu ai curaj lasa-l asa pina o crapa de tot.

Costicaaaaa nu pune omul sa desfaca displayul ca nu este de meserie , vrei sa ramina fara tv  :nerv

Imi cer scuze. Acum ar trebui sa mearga. Oricum l-am urcat in format mp4 si aici (recomandabil ca se vede mai bine direct la voi in player): http://www105.zippyshare.com/v/jJOjg4Dc/file.html

Cel mai indicat ar fi sa mergeti cu tv la un service , ca sa evitati defectele provocate de Dumnevoastra si la defectarea lui definitiva

Link spre comentariu

lasa becul aprins cand te uiti la tv si treaba e rezolvata ;ce bucuros ar fi fost VIN DIESEL in intuneric total sa se poata uita si el la un tv cu doar atata defect

daca in cateva ore de functionare nu se lasa cu vre-un miros specific ,atunci,, lasa-l ca merge si asa,,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări