Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

32LG3000 - Dunga albicioasa pe fond negru in coltul din stanga sus

Vizitator L44

Postări Recomandate

Buna.

Incepand de astazi mi-a aparut o dunga albicioasa pe fond negru in coltul din stanga sus fara niciun semnal introdus in tv (32LG3000) ca si in imaginea atasata. Dupa circa 2-5 minute dispare insa as vrea sa stiu ce anume o cauzeaza. Nu as vrea sa-mi schimb TV-ul deoarece are 2 x Scart, 3 x HDMI, 1 x VGA si 2 x RCA si am fost extrem de multumit de el pana acum.

Multumesc anticipat !

post-261177-0-29765400-1475355354_thumb.jpg

post-261177-0-30058100-1475355357_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

3

• iuliantv

2

• dan cod

2

• elmar

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E posibil sa fie vre-o lampa defecta, care bate pe rosu pina se incalzeste si de-aia iese in evidenta. Pentru un raspuns mai concret faceti un filmulet, daca aveti cu ce si postati link-ul aici.

Link spre comentariu
Vizitator L44

Posibil sa fie cum spui insa pana fac filmuletul (oricum la inceput se vede ca in imagine dupa care scade treptat pana nu se mai observa - ce am vazut este ca daca las pe imagine alba dispare mai repede) as dori sa stiu daca este lampa CCFL defecta se poate schimba sau este inglobata in ansamblul display ?

LE. backlight cred ca a fost setat tot timpul la 60%.

Editat de L44
Link spre comentariu
Vizitator L44

@leoncris

Eu nu sunt depanator ca si tine. Imi cer scuze... V-am cerut doar sfatul/parerea ce anume ar putea sa cauzeze acea dunga, deoarece voi aveti experienta si poate ati mai vazut asa ceva.

Link spre comentariu

nu cred ca e vorba de lampa,cred ca mai degraba ceva condens sau una din foliile interne din panel sa se contracte la caldura,sau chiar panelul sa fie copt in acea zona,daca era lampa obosita acea zona trebuia sa fie mai intunecata in nici un caz mai luminata,mai luminata  poate fi doar daca acea lampa este cea mai ok din toate,eu zic sa-l lasati sa mearga in regim normal cateva ore bune,cu capacul pus,si daca defectul reapare e posibil ca una din foliile interne sa fie buba,dar cine le mai intelege cateodata

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

@leoncris

Eu nu sunt depanator ca si tine. Imi cer scuze... V-am cerut doar sfatul/parerea ce anume ar putea sa cauzeze acea dunga, deoarece voi aveti experienta si poate ati mai vazut asa ceva.

Dezmembreaza displayul pina ajungi la lampi si atunci vezi ce si cum, daca nu ai curaj lasa-l asa pina o crapa de tot.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări