unuldinei Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 (editat) Salutare, am un aer conditionat cu placa de mai sus (GAL0101GK-13AH KFR - 25GW) si daca cineva imi poate da un sfat o idee sa-l repar (stau in chirie ) sau o schema a placii electronice va rog frumos. Simptom :Nu trimite tensiune catre unitatea externa in nici un fel , cald, rece, dezumidificare.(Cabluri OK, legate ca in schema de pe carcase.) Testate : Unitatea externa alimentata cu tensiune separata : compresor + Fan + solenoid , functioneaza corect adica am facut si rece si cald dar alimentat cu priza programabila. Valori : - senzori: YELLO RT senzori = 3,76KOhmi ; WHITE OT = 4,75KOhmi; RED PT = 4,76KOhmi sunt ok zic. Telecomanda lucreaza corect inclusiv timer-ul. Ce sa fie defect pe placa? Editat Octombrie 1, 2016 de unuldinei Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 (editat) Air conditioner KFR-25GW ? Royal Start Industrial LimitedFujian, China - super ... scula ! Verificasi ... releele ? http://o.china-chigo.com/upload/1105/20115277182.pdf Editat Octombrie 1, 2016 de leoncris Link spre comentariu
unuldinei Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Mersi pentru link , am verificat si releele ... toate clampane si inchid pe masa , nu stiu daca TB62003 care le comanda se comporta normal acolo sus la el . Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Degeaba ... clampane daca nu inchid contactul ferm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum