Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare sistem 5.1

Fantomas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fantomas

5

• Paul Ionut

4

• kinderu56

1

Iti dai seama ca in titlu scrie 5.1 si in descriere zice ca are 3 canale :))) Eu am tot de la "Akai" modelul asemanator cu ce ti-am aratat eu doar ca e 2.1 dar suna surprinzator de bine, si tare si clar, cu volumul maxin nu distorsioneaza deloc si cu 25 de watt rms ai subwoferului reuseste sa cutremure tot prin camera :)) si in plus am platit doar 192 de lei la altex in magazinul din orasul meu... asa ca e un best buy zic eu... si inca ceva.. ar fii bine ca inainte il cumperi sa mergi intr-un magazin undeva sa il asculti, sa ai o idee, adica eu am avut norocul sa am un prieten care lucreaza acolo si m-a lasat sa il ascult inainte sa il cumpar...Sau uite aici... asta chiar imi place cum arata. http://www.altex.ro/boxe-akai-ss030a-5518-5-1-70w-negruSau o varianta de 3.1 dar mult mai puternic.. http://www.altex.ro/boxe-akai-ss028a-3208c-3-1-75w-negru

Editat de Paul Ionut
Link spre comentariu

E chiar bun sistemu, adica il au doi prieteni de ai mei si suna chiar bine, dar sa nu abuzezi de bass ca se rupe relativ usor spuma aia cauciucata de pe difu de la subwofer si dupa iti suna urat, dar se poste rezolva cu un pic de silicon pus pe marginea aia...

Link spre comentariu

incearcale  pe astea si no sa regreti 

Altec lansing ATP5

Altec Lansing ADA995

Altec Lansing 5100

logitech x5 

Dell MMS 5650

Editat de kinderu56
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări