raduadi Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 deci cum vi se pare cablajul? credeti ca va induce zgomot sau nu?pot de balance va fi plasat in alta parte, deoarece consider ca nu este vital nevoilor mele. desigur daca cineva vrea cablajul modificat poate sa o faca. inca nu l-am construit. testez opinii despre realizarea cablajului. sa nu imi scape ceva. de indata ce il construiesc voi pune poze. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 deci cum vi se pare cablajul? credeti ca va induce zgomot sau nu?pot de balance va fi plasat in alta parte, deoarece consider ca nu este vital nevoilor mele. desigur daca cineva vrea cablajul modificat poate sa o faca. inca nu l-am construit. testez opinii despre realizarea cablajului. sa nu imi scape ceva. de indata ce il construiesc voi pune poze.Eu as renunta la traseul ala de masa din centru, inutil, in favoarea unei variante mai simple (vezi atach). Ce e chestia aia din dreapta integratului din mijloc? Cred ca se ma pot face ajustari, dar nu stiu ce reprezinta (functional) unele piese. Bafta :smt006 Link spre comentariu
raduadi Postat Aprilie 20, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2007 balance e chestia aia :)am mai modificat la schema. pun diseara cand ajung acasa. mersi de raspuns Link spre comentariu
Vizitator Boby Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 TREBLE :smt003 Link spre comentariu
raduadi Postat Aprilie 20, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2007 nu e trable. e balance. e project 97 ESP. si potentiometrele sunt de la stanga la dreapta bass, trable, balance,volume (balnce e mono, restul stereo, sunt si 2 jumperi pt a seta taria reglajelor, un fel de extra). Link spre comentariu
TITI Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Cum suna l-ai probat vreau sa fac si eu varianta stereo pentru 2 buc ipa60..Multumesc Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Cam subtire "traseul de masa". Link spre comentariu
MCDragoos Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 @TITI la mine functioneaza pe IPA60 si se aude chiar bine pentru un corector al carui cablaj e facut de mana si foarte aerisit. Basul e destul de curat si profund fata de alte corectoare de ton. Merita sa il faci. Cablajul postat de raduadi este pentru varianta stereo. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Schema o gasesti aici http://sound.westhost.com/project97.htm Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Totusi l-am facut si nu are parca suficient bas are cineva vreo ideie de ceva modificari la el, sau daca a intampinat vreo careva o problema asemanatoare Link spre comentariu
TITI Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Sunt intr-o mare criza de timp si la cat timp limitat si ala seara , nu mai am vreme sa caut exact pe net cu corectiile astea , deci cam ce ar trebui modificat pentru a creste basul??Multumesc Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 vezi sa nu ai pe cablaj sau in comutator pozitia care "taie" basii, respectiv Figure 3 - Frequency Response (SW1 Closed) e vorba de suntarea rezistentelor R119, respectiv R219 :yawinkle: vad in site ca R119 is the tricky part in this circuit (which is unique, by the way - I have not seen this technique used before). As shown it is 100k, and this limits the tone control range to a sensible +/-10dB. To obtain more boost and cut, R119 (and R219) may be omitted altogether. Conversely, reducing the value will give a smaller range, with about 6dB at 20Hz, and 7.5dB at 20kHz with 22k. zice acolo ca daca elimini pe R119 respectiv R219 vei avea un control mai mare de 10dB... incearca totusi cu 220k sau chiar 470k, in caz extrem le elimini total Link spre comentariu
Mouser Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Scuze ca ma bag dar poti te rog sa pui *.sch si *.brd din eagle ca varianta ta a iesit mult mai buna ca a mea Link spre comentariu
Vizitator mike20 Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Si eu as fi interesat de fisierul generat de Eagle :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum