Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17mb82s firmware

radri

Postări Recomandate

salut din nou si ce este de facut apare jvs si se restarteaza poate sa fie din sursa ? nu stiu ce sai fac daca e de masurat sau schimbat condensatori ma pricep si sa fac masuratori  dar se aprinde scrie jvc apar posturile dupa care se stinge si o ia iarasi de la capat softu este 17mb82s

Editat de alexalexutzu55
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pistilaci

11

• Florinel TV

11

• iuliantv

7

• alexalexutzu55

5

ok si il pun pe stick si aprind tv si se actualizeaza singur sau trebuie sa dau ok din ceva mentionez ca telecomanda nu o am 

Link spre comentariu

Si din toate postarile de pe forum nu ai gasit metoda de instalare ?. Vezi ca a fost postata, si asta, de mii de ori.

Tot ce pot sa-ti spun este ca daca nu ai telecomanda nu faci nimic.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 17 ore, yokoono a spus:

Si din toate postarile de pe forum nu ai gasit metoda de instalare ?. Vezi ca a fost postata, si asta, de mii de ori.

Tot ce pot sa-ti spun este ca daca nu ai telecomanda nu faci nimic.

nu pt ca vam zis si repet sunt nou pe forum si nu am resoftat niciodata televizoare de reparat am reparat dar sursele la ele este prima data problema asta cu restartu si nu stiam ce are am dat comanda de telecomanda si va tin la curent ce am facut daca a mers sau nu si va multumesc mult pentru ajutor sper sa se rezolve problema si sa fie din soft  numai bn 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări