alexalexutzu55 Postat Mai 15, 2022 Partajează Postat Mai 15, 2022 (editat) salut din nou si ce este de facut apare jvs si se restarteaza poate sa fie din sursa ? nu stiu ce sai fac daca e de masurat sau schimbat condensatori ma pricep si sa fac masuratori dar se aprinde scrie jvc apar posturile dupa care se stinge si o ia iarasi de la capat softu este 17mb82s Editat Mai 15, 2022 de alexalexutzu55 Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 15, 2022 Partajează Postat Mai 15, 2022 Putina munca face bine la sanatate. Cauti in postari softul de recuperare pentru 17mb82s. A fost postat de zeci de ori. https://www.elforum.info/search/?q=17MB82S&quick=1 Link spre comentariu
alexalexutzu55 Postat Mai 15, 2022 Partajează Postat Mai 15, 2022 ok si il pun pe stick si aprind tv si se actualizeaza singur sau trebuie sa dau ok din ceva mentionez ca telecomanda nu o am Link spre comentariu
alexalexutzu55 Postat Mai 15, 2022 Partajează Postat Mai 15, 2022 Acum 38 minute, yokoono a spus: Putina munca face bine la sanatate. Cauti in postari softul de recuperare pentru 17mb82s. A fost postat de zeci de ori. https://www.elforum.info/search/?q=17MB82S&quick=1 salut lam pus pe stick usb si tot nu vrea bag tv in priza si tot asa face numi intra in stick Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 15, 2022 Partajează Postat Mai 15, 2022 (editat) Si din toate postarile de pe forum nu ai gasit metoda de instalare ?. Vezi ca a fost postata, si asta, de mii de ori. Tot ce pot sa-ti spun este ca daca nu ai telecomanda nu faci nimic. Editat Mai 15, 2022 de yokoono Link spre comentariu
alexalexutzu55 Postat Mai 16, 2022 Partajează Postat Mai 16, 2022 Acum 17 ore, yokoono a spus: Si din toate postarile de pe forum nu ai gasit metoda de instalare ?. Vezi ca a fost postata, si asta, de mii de ori. Tot ce pot sa-ti spun este ca daca nu ai telecomanda nu faci nimic. nu pt ca vam zis si repet sunt nou pe forum si nu am resoftat niciodata televizoare de reparat am reparat dar sursele la ele este prima data problema asta cu restartu si nu stiam ce are am dat comanda de telecomanda si va tin la curent ce am facut daca a mers sau nu si va multumesc mult pentru ajutor sper sa se rezolve problema si sa fie din soft numai bn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum