Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17mb82s firmware

radri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pistilaci

11

• Florinel TV

11

• iuliantv

7

• alexalexutzu55

5

Am observat şi eu acum câteva minute, în timp ce aprobam postarea.....curios lucru, să aprob postarea unui membru cu vechime.Cred că platforma are ceva bug-uri....sau goange, pe româneşte.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, validae a spus:

Am observat şi eu acum câteva minute, în timp ce aprobam postarea.....curios lucru, să aprob postarea unui membru cu vechime.Cred că platforma are ceva bug-uri....sau goange, pe româneşte.

Este bine ca s-a rezolvat problema. Va multumesc !

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

A fost in discutie un dump pentru un TV cu 17MB82S si display VES430UNDL-2D-N01 care s-a rezolvat. Va rog sa repostati continutul raspunsului care a rezolvat problema, daca este posibil. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna ziua! Am si eu nevoie de softul pentru un tv horizon 24hl719h 17mb82s cu displayul VES236WNVC-2D-N05. A mai fost postat acum cativa ani, dar eu expirat linkurile si nu le mai pot descarca.

Va multumesc frumos!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 06.05.2020 la 18:36, Gheorghe Pirvu a spus:

Buna ziua! Am si eu nevoie de softul pentru un tv horizon 24hl719h 17mb82s cu displayul VES236WNVC-2D-N05. A mai fost postat acum cativa ani, dar eu expirat linkurile si nu le mai pot descarca.

Va multumesc frumos!

Ai mai găsit ceva pentru acest tv. Pentru că și eu caut binurile. Vă ruga dacă ați putea reposta binurile.

Editat de petrisour
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

salut sunt nou pe forum am un tv jvc led model lt-32vh40b care apare tigla jvc pe urma canalele zice lipsa semnal si se restarteaza si o ia de la inceput si tot asa am cautat fireware dar nul gasesc am inteles ca se poate baga cu stickul ca alta optiune nu am va rog sa ma ajutati

Link spre comentariu
Acum 12 ore, alexalexutzu55 a spus:

salut sunt nou pe forum am un tv jvc led model lt-32vh40b care apare tigla jvc pe urma canalele zice lipsa semnal si se restarteaza si o ia de la inceput si tot asa am cautat fireware dar nul gasesc am inteles ca se poate baga cu stickul ca alta optiune nu am va rog sa ma ajutati

fireware nu ve-ti gasi la acest model

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări