Marian Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Fireste ca elmar a inteles mesajul dvs, ca doar nu uitase atat de repede ceea ce el a scris, dar alta replica n-a avut. Link spre comentariu
morarul Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 ,,Aşa e ...eu sunt vinovatul de serviciu!" Gresit! Tu esti vesnicul nemultumit de serviciu! Esti exemplul tipic de cetatean sau membru al unei comunitati, vesnic nemultumit, indiferent de oranduirea sociala, sau indiferent de comunitatea la care ai aderat, sau care te-a acceptat. Nu te cunosc personal, nu am nimic personal cu tine! Te caracterizez strict prin prisma postarilor si interventiilor tale. Exista o vorba in popor, plina de intelepciune care zice asa: ,,Gura bate c...l!! Degeaba ai atitudini si intentii bune, degeaba studii, experienta si cunostinte, daca in momentul cand deschizi gura sau cand postezi, calitatea acestora lasa de dorit. Prin prisma acestor actiuni actiuni voluntare sau involuntare, vei fi judecat sau apreciat de catre partenerii de dialog sau membrii ori colegii unei comunitati. Daca gresesc, imi asum greseala. Sa aveti o zi buna! Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Te caracterizez strict prin prisma postarilor si interventiilor tale. Exista o vorba in popor, plina de intelepciune care zice asa: ,,Gura bate c...l!! Degeaba ai atitudini si intentii bune, degeaba studii, experienta si cunostinte, daca in momentul cand deschizi gura sau cand postezi, calitatea acestora lasa de dorit. Prin prisma acestor actiuni actiuni voluntare sau involuntare, vei fi judecat sau apreciat de catre partenerii de dialog sau membrii ori colegii unei comunitati. Daca gresesc, imi asum greseala. Sa aveti o zi buna! Ai frate ...chiar aşa!?? Ce ştii tu despre mesajele mele ..alea 5000 şi ceva!? Şi pe tine te văd nemulţumit(de ce scriu unii) ...oare dece? M-ai văzut pe mine scriind despre cineva ...că ”scrie prostii”!?Ok ... îi scriu că nu sunt de acord şi combat ce nu-mi convine...dar ,cu cuvinte normale, nu injurii! Hai că ...iar mă ia d-lul Mitică ...că-i poluiez topicul...o seară bună! Link spre comentariu
Postări Recomandate