Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buricul si moasele

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Da, probabil ca mesajul meu a fost confuz sau poate ca nici nu i-a interesat pe cei ce au postat.

In plus unde intervine @elmar se alege praful de ideea topicului.

Am vrut sa spun ca nu este corect ca cineva care a dorit sa ajute intrun fel sa fie dojenit cu mesajul: "e o rusine a electronicii ce ai scris tu".

E vorba de un tanar care a evoluat pe forum "pas cu pas"(vorba unui clasic in viata) si care mentine de bine de rau sectiunea "alimentatoare". 

Si este dojenit de doi ingineri cu cel putin 10 ani mai in varsta decat el.

In locul lui mi-as lua o pauza de o luna-doua de la moderare/ postare sa vedem ce se alege de "alimentatoare". Dar probabil ca planurile personale nu-i vor permite asa ceva.

Link spre comentariu

In plus unde intervine @elmar se alege praful de ideea topicului.

Aşa e ...eu sunt vinovatul de serviciu! :rade:

Ai măcar curajul să recunoşti asta...şi să fii imparţial!

Nu-ţi face griji despre mersul forumului...nimeni nu e de neînlocuit!

Şi dacă nu ar fi nişte reguli stricte ...care să nu atingă  în pudicitatea unora...poate că şi forumul ar merge mult mai bine fără unii moderatori...

Dar, nu se poate ...şi n-am înţeles eu bine din ce cauză...

Pe youtube se înjură se face politică ...se discută chestii religioase ...şi nu am văzut să se inceapă vre-un război ceva!

Probabil că acolo e adevărata libertate...şi se pot spune lucrurilor pe nume, fără să ai un moderator pe cap care îţi bagă pumnul în gură atunci când consideră el că încalci ”regulile”!Sau când nu-i convine ce scrii! 

Şi ce e mai supărător e că unii moderatori ...ştiu să se facă ”vizibili” prin incălcarea demintăţii unora care sunt la început în electronică sau poate nu sunt atât de învăţaţi ca ei...atribuindu-le cuvinte jignitoare sau adresându-se ironic!

Nu ştiu dece fac asta !? Probabil că se simt la butoane şi au tupeul...

Dar asta duce la nemulţumirea celor care sunt jigniţi... nu e spre binele forumului în nici un caz! Şi în loc ca ei (Moderatorii)  să facă ordine ...mai mult produc dezordine (de cele mai multe ori) :95

Editat de elmar
Link spre comentariu

Aici nu e YouTube și nu cred că cineva ar dori să se vorbească (scrie de fapt) pe aici ,,ca la ușa cortului,,......

O fi forumul unul pentru orice amator de electronică, dar nu e unul pentru anarhiști.....pe unii văd că îi supără mult acest ,,Alupoaie Celestin,, care se zice că-i un troll, dar omul ăla, cel puțin n-a jignit pe nimeni până acum. Scrie agramat (sau poate simulează asta) dar cred că lipsa lui de carte e cel mai mic deranj pentru acest forum, pe mine unul, mă supără mai mult ,,experții,, care debordează de aroganță și care nici nu discută cu cei mai puțin experimentați, sau îi desființează din start pe cei care mai scriu câte-o prostie, fie din cauza unei slabe pregătire teoretice, fie din neatenția de moment.....

Cred că ar putea fi deschisă și o secțiune strict pentru ingineri sau specialiști în domeniu, nu ar fi mare lucru, că doar s-a putut face o secțiune comercială pentru amplificatoare....

Acolo să nu poată posta cei de genul lui ,,Alupoaie, sau ,,Bubușmecheru,, și nici trollii de serviciu să nu aibă ce căuta....

Link spre comentariu

Da, forumul ar merge mult mai bine cu astfel de chestii :mort

Tipic pentru tine sa propui prostii. :aut:

Eu nu propun nimic...eu doar constat!

Şi nu m-am înşelat deloc... chiar nu te poţi abţine să ”califici” comentariile celorlalţi!?

Şi dacă crezi că forumul va trăi aşa într-un autism absolut ...te inşeli!Curentul e altul( e dat de marile situri mondiale) ...şi nu poţi să lupţi contra curentului ...decât pe moment!Până la urmă ...te(ne) va birui!

Aşa credeau şi buticurile când au apărut supermarket-urile...că vor rezista! De fapt au rezistat doar cele care au reuşit să se adapteze la noile ”cerinţe”!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Păi dacă aş sta şi eu să ”subliniez” toate prostiile de pe forum(sau internet) unde am ajunge!? cumva la o cerată generală!

Să nu crezi că tu eşti sfânt şi nu scrii nici o prostie!? Dar, pur şi simplu nu-mi bat capu să le ”subliniez”! :rade:

Tu vrei ca să mă denigrezi...şi asta e altceva!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Citat:  Aşa e ...eu sunt vinovatul de serviciu!  :rade:

Ai măcar curajul să recunoşti asta...şi să fii imparţial!

Nu stiu despre ce curaj este vorba, detii o trupa de mascati sa ne pedepsesti?

Nu am afirmat ca scrii prostii ci la toate interventiile, indiferent de tematica, ai asa un fir calauzitor, un fel de viziune utopica asupra lumii; cu oameni buni, cu capitalisti de treaba care sa imparta profiturile cu toata lumea...

Si aici ai deturnat ca si in multe, multe alte cazuri cu contrele cu Marian sau moderatorii in general.

Se vede ca nu ai citit cu atentie topicul care m-a adus aici. Nu era vorba de ce spui aici:

Şi ce e mai supărător e că unii moderatori ...ştiu să se facă ”vizibili” prin incălcarea demintăţii unora care sunt la început în electronică sau poate nu sunt atât de învăţaţi ca ei...atribuindu-le cuvinte jignitoare sau adresându-se ironic!

@fanelforum este inginer cu masterat, singur a afirmat ca aduce milioane firmei unde lucreaza.

Raspunsurile ce ti se pareau nepotrivite erau tocmai ca la pregatirea lui insista in afirmatiile gresite dupa ce 4 sau 5 se pronuntasera decent ca nu are dreptate.

Asa ca te rog deschide un topic cu viziunea dumitale asupra unui forum de electronica si lasa-ma sa vad ce raspunsuri primesc la intrebarea clara:

De ce cineva care doreste sa sustina intro maniera personala o tema ajunge sa fie rusinea electronicii?

Daca nici Marian nu are rabdare cu incepatorii inseamna ca ori citim forumuri diferite ori cineva are nevoie de sedinte de terapie ca in filmele americane.

Link spre comentariu

Scuză-mă dacă ţi-am deviat topicul...dar,din păcate ...eu nu înţeleg unde e citat şi unde scrii tu!(cu cuvintele tale)

Părcă ţi-am mai spus odată cum se face citaturile(ca să înţeleagă tot omul)dar...degeaba...pur şi simplu  eviţi să citeşti orice scriu eu!

Probabil e vorba de o scârbă ...faţă de persoana mea!Şi dacă doreai răspunsuri clare ...puteai să deschizi un subiect la o altă secţiune a forumului!Din păcate ...numai cine citeşte tot forumul ...poate să-şi dea seama ce ai vrut să spui şi ce ai citat!

Link spre comentariu

Dupa citat am lasat o pauza, daca aveai bunavointa observai.

Nu poate sa-ti fie scarba de o persoana pe care nu o cunosti sau nu sant publice datele despre ea ca sa ai o pozitie asa extrema.

Nu ti se pare curios ca ai intervenit fara sa stii de fapt la ce m-am referit? Nu era normal sa ma corectezi si sa incepi prin a-mi cere sa pun un link?

http://www.elforum.info/topic/119172-transformator-de-re%C8%9Bea-%C3%AEnseriat-cu-diod%C4%83-redresoare/

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări