liviu_mad Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Este echipat cu sursa pe tranzistori ,TDA11106PS/N2/3.... si sunet TDA1030. Problema este ca din cand in cand apar pocnituri pe sunet si odata cu ele mici scantei pe imagine, la mine fffrar dar clientul spune ca des dupa care ii trece. Am refacut lipiturile si am gasit 2 C cam umfalti , curatit praf , nu scapa FIT Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Sa nu faca scapari in soclu TK la focalizare sa fie verde in interioru lui Link spre comentariu
liviu_mad Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 NU SA AUDE NICI MACAR UN FASSS Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Sa nu faca scapari in soclu TK la focalizare sa fie verde in interioru lui ,,Cine cunoaste stie '' >> schimbati soclul tk !! Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Soclu tk defect,sau firul FIT oxidat in ciuperca. Editat Septembrie 30, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
liviu_mad Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 nici una nici alta , am demontat si verificat iar pocniturile sunt rare . poate in tub se intampla ceva dar nu se aude Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Ar mai fi ceva firul de masa este pe tub? Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 " clientul spune ca des dupa care ii trece." - lipituri reci , microfisuri in zonele ... fierbinti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum