ipman Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Apelez la voi cum mai multe "plangeri" si anume: Vreau sa fac o pereche de cabluri cu rezistenta interna mica pentru a avea cadere de tensiune mica pe ele. Pentru asta imi trebuie banane dintr-un material decent, probabil cupru-beriliu, niste cabluri cu sectiune mai mare, probabil cele siliconice din modelism (ca nu am nevoie de tensiuni mari, doar curent mai marisor). Eh, si acum vin problemele: nu gasesc nicaieri banane de la Pomona/SKS. La Farnell ma costa transportul mult mai mult decat bananele, care oricum le gasesc la pachete de 5+ La fel si cu cablurile, putini vind 1 metru de cablu si la fel, costurile de transport sunt mai mari decat costul in sine. Eu am nevoie de 20-30cm. Peste asta, nu gasesc nicaieri cablul si mufele in acelasi loc. Asa ca as vrea ajutorul vostru in legatura cu asta. Face cineva cumparaturi ca sa ma "lipesc" si eu de comanda? Sau chiar are cineva un surplus? Editat Septembrie 30, 2016 de ipman Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 unde scrie ca pomona / sua a devenit referinta in ceea ce priveste calitatea unor banane prapadite ? personal , eu folosesc --- si am si pe stoc , desigur --- banane hirschmann / germany si schutzinger / germany , iar calitatea lor este exceptionala . am si fire siliconice , insa totul depinde de ce tensiune / curent maxim doriti sa tranzitati prin respectivele fire . Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Detaliati va rog oferta de cabluri siliconice si banane,testere,crocodili. Link spre comentariu
ipman Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Ai dreptate, Pomona nu este o referinta. De fapt si eu am scris si despre SKS/Hirschmann, folosesc si eu produsele lor si sunt multumit, in special pe sistemul 0.64mm. Curentul este undeva pe la 1-2A, dar am nevoie de cadere de tensiune mica Tensiunea este nesemnificativa, sub 10v. Cu ce am nu am reusit mare branza din pacate, am folosit niste conectori de la SCI. @misuraelectronic unde pot vedea ce ai in stoc? Editat Septembrie 30, 2016 de ipman Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) in principiu , este vorba despre ... banane / tata / fir de 2mm sau de 4mm , banane / mama / fir de 4mm , crocodili pentru borne de 2mm sau de 4mm , capete mici de sonda pentru 4mm , capete mari de sonda pentru 4mm , sonde cu agatare pentru 4mm . fir siliconic ultraflexibil pentru sonde de multimetru mai am foarte putin si este doar pe rosu . fir siliconic , dar nu asa ultraflexibil ca precedentul , am vreo 4 diametre diferite . o sa fac si niste poze , dar mai pe seara , ca acum am treaba . Editat Septembrie 30, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
ipman Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 La cablu nu ma deranjeaza culoarea, numai sectiunea sa fie mai marisoara. Cel pentru sonde nu duce curent mare fara cadere de tensiune apreciabila. Seria SLS200 de la Hirschmann o ai cumva? Trebuie ceva pe sistem de 4mm, ideal cu protectie retractabila. As vrea sa fac din ele o pereche de cabluri banana-banana si o alta pereche banana-crocodil. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 in principiu , este vorba despre ... banane / tata / fir de 2mm sau de 4mm , banane / mama / fir de 4mm , crocodili pentru borne de 2mm sau de 4mm , capete mici de sonda pentru 4mm , capete mari de sonda pentru 4mm , sonde cu agatare pentru 4mm . fir siliconic ultraflexibil pentru sonde de multimetru mai am foarte putin si este doar pe rosu . fir siliconic , dar nu asa ultraflexibil ca precedentul , am vreo 4 diametre diferite . o sa fac si niste poze , dar mai pe seara , ca acum am treaba . Multumesc astept pozele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum