ciuca paul Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Va salut. La acest lcd in urma unei descarcari atmosferice cicuitul integrat din sursa nu se mai poate identifica deoarece i-am gasit plesnita capsula care este cu 6 pini de tipul FSCQ(din seria strw....).Pe modulul sursei se afla inscri: TV2201-zc02-01 (E) si sub acesta P/N:303C2201068. N-am reusit sa gasesc nici manualul acestui lcd si nici macar schema sursei .Rog daca ma poate ajuta cineva cu schema acestei surse sau macar tipul integratului.. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) http://monitor.espec.ws/section31/topic230355.html http://tel-spb.ru/remont-tv-lcd/mystery-mtv-2217wd https://www.fairchildsemi.com/datasheets/FS/FSDM07652RB.pdf Inverter (backlight): TV2201-ZC02© P/N:303C2201067 PWM Inverter: BIT3102B MOSFET Inverter: AO4828 Trans Inverter: BCX-19252WH1311 x2 Power Supply (PSU): TV2201-ZC02© P/N:303C2201067 PWM Power: DM07652R Editat Septembrie 30, 2016 de leoncris Link spre comentariu
ciuca paul Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Multumesc mult aceasta este sursa ,componentele sunt in mare parte asemanatoare ,important este integratul de aflat, sper sa nu mai aiba si altceva.. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Revin la tv-ul cu pricina ,i-am reparat partea primara prin schimbare pieselor defecte .Acum sursa intra in protectie cu tensiuni pulsatorii pe iesire.Am verificat eventuale eventuale scurt circuite pe mufa de intrare la main board dar nu am gasit nimic in neregula.La anulurea pinului de comanda(on/of) pe sursa aceasta se blocheaza .Sursa cred ca este ok si numai pe placa de baza ar fi cauza dar in lipsa schemei este foarte greu sa-mi dau seama unde este problema .Rog sugestii ptr. macar a deduce care ar putea fi problema.... Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 fortati pw on al sursei si testati separat sursa,un bec ceva care sa simuleze consumul si vedeti daca tine Link spre comentariu
ciuca paul Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Am fortat sursa cu 3,3v pecomanda sursei si am tensiuni corecte la iesirea sursei.Deci asa cum banuiam placa digit. este cu problema ,rog si alte sugestii.. Totusi ..., dupa masuratori mai amanuntite gasesc pe bara de 5v o rezistena de aproximativ 300om fata de masa iar conectand sursa exterioara pe acea intare a placii digitale se observa o scadere a tensiunii in jurul valorii de 4,7v ceea ce cred ca nu ar fi corect,dar astept si opiniile d-voastra.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum