Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator sistem Genius

tavipop

Postări Recomandate

Buna ziua! Am achizitionat de curând un sistem Genius 2.1 care are sursa de alimentare ( in comutatie) defecta! Am inlocuit  cond electrolitice, am verificat elementele semiconductoare,dar, banuiti, degeaba! Sursa trebuie sa livreze 17,5v / 3A. M-am impotmolit...!!!! ce verificari mai trebuie facute? Va multumesc! Sistemul este SW-G2.1 1250 !

L.E. Nu pot atasa manualul, este disponibil online!

Editat de tavipop
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tavipop

3

• Giorgian tv

2

• vasile eugen

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Pune ceva poze cu sursa,sa ne putem face ceva idei,o schema era ideala daca exista.

Manualul exista, dar fara valori! Daca este necesar pot posta poze la rezolutie mare!

Editat de tavipop
Link spre comentariu

Cred că ați omis din neatenție ceva aparent nesemnificativ pentru a fi măsurat, cum ar fi o rezistență de valoare mică, poate o siguranță cu capsulă atipică, un optocuplor.....am găsit odată la un radiocasetofon chiar și o rezistență de 100k !!! întreruptă, dacă vă puteți închipui......și de acolo nu avea sonor, fiind pe circuitul de muting.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Timpul nu-mi permite depanarea acestui alimentator, deci daca este cineva dispus si are timp sa rezolve aceasta problema ii voi fi indatorat (pecuniar, bineinteles !). Multumesc pentru atentie si intelegere!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări