tavipop Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Buna ziua! Am achizitionat de curând un sistem Genius 2.1 care are sursa de alimentare ( in comutatie) defecta! Am inlocuit cond electrolitice, am verificat elementele semiconductoare,dar, banuiti, degeaba! Sursa trebuie sa livreze 17,5v / 3A. M-am impotmolit...!!!! ce verificari mai trebuie facute? Va multumesc! Sistemul este SW-G2.1 1250 ! L.E. Nu pot atasa manualul, este disponibil online! Editat Septembrie 30, 2016 de tavipop Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Pune ceva poze cu sursa,sa ne putem face ceva idei,o schema era ideala daca exista. Link spre comentariu
tavipop Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Pune ceva poze cu sursa,sa ne putem face ceva idei,o schema era ideala daca exista. Manualul exista, dar fara valori! Daca este necesar pot posta poze la rezolutie mare! Editat Septembrie 30, 2016 de tavipop Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Manualul exista, dar fara valori! Daca este necesar pot posta poze la rezolutie mare! Da,este nevoie. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Cred ca este cu integrat din seria TOPxx. si finali STA540. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Cred că ați omis din neatenție ceva aparent nesemnificativ pentru a fi măsurat, cum ar fi o rezistență de valoare mică, poate o siguranță cu capsulă atipică, un optocuplor.....am găsit odată la un radiocasetofon chiar și o rezistență de 100k !!! întreruptă, dacă vă puteți închipui......și de acolo nu avea sonor, fiind pe circuitul de muting. Link spre comentariu
tavipop Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Timpul nu-mi permite depanarea acestui alimentator, deci daca este cineva dispus si are timp sa rezolve aceasta problema ii voi fi indatorat (pecuniar, bineinteles !). Multumesc pentru atentie si intelegere! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum