Faker Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 (editat) Va salut. Credca am facut o mica prostie. Am acasa un cazan Viadrus U22C de 25 Kw (5 elementi) destinat conform specificatiei C pt carbune si lemn. Anul asta m am mai intins, calorifere in plus si am zis ca mai pun 2 elementi in plus centralei. I am gasit pe net, i am luat, toate bune si frumoase, dar: -s ar parea ca elementii care i am luat sint de la o centrala U22D care e destinata doar pt lemne, nu si carbune. Conform celor spuse de gughele diferenta intre ele ar fi doar elementul care urmeaza dupa elementul frontal, cel cu usile. In rest sint identici elementii. Practic acel element e un element orb, cum ar veni, ca nu are acele nervuri in sus pt ca alimentarea sa poata fi facuta cu lemne de fy mai mare. Dar elementul al treilea are niste bulbi ciudati pe care eu nu ii am la centrala mea. Teoretic nu m ar incurca la maontaj, dar na.. Acuma banul e dat, asta i viata. Oare le pot monta sau nu? distantele intre gauri si forma pare a fi la fel dar nu pot face o masurare precisa. Eu am modelul de centrala cu carcasa rosie (u22c) iar elementii i am luat de pe o centrala cu carcasele laterla gri (u22d) Am vorbit cu diferiti meseriasi dar nimeni nu a putut sa imi zica concret daca se potrivesc, nici macar furnizorul/servis ul din arad nu a stiut exact. Ba ca se potrivesc, ba ca niplurile ar fi de diametre diferite, ba ca ramane nu stiu ce distanta si ar pierde presiune..cert e ca nu ma pot lua dupa nici unul. Cand voi demonta centrala voi vedea exact despre ce si cum este vorba. Editat Septembrie 29, 2016 de Faker Link spre comentariu
Faker Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Am demontat centrala si se potrivesc elementii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum