Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LCD 20" TFT DISPLAY model SG-OLT

vergil

Postări Recomandate

Buna seara din nou .

Am conectet si o memorie noua , pe locul lui U13 .Mai intai am masurat sa vad daca este alimentata cu tensiune , si da , cu 3,3v . SDA si SCL se duc la pinii 14/15  ai ci,SAA  . Conform schemei din datasheet . Acolo este o memorie cu care nu m-am mai intalnit , dar sper sa fie la fel ca 24C16 .

Vreau sa adaog ca cealalta memorie se duce cu SDA si SCL la pinii 49/50/ dar si la ci CV2000 , pe care nu l-am gasit pe net , si nu stiu ce face acesta .Ar fi bine de stiut .

Nu sa schimbat nimic , decat ca pe AV am putut vedea imaginea de la un receiver (pe care il utilizez in casa ) . Dar , imaginea nu sta decat cateva secunde , care au fost suficiente sa observ ca se comporta la fel , ca pe tv . O concluzie , (va rog sa-mi permiteți sa-mi dau cu parerea ) ar fi ca fiind aceleasi probleme , ca pe TV  , acestea ar putea fi din procesorul FLI2300 , care , dupa mai multe verificari , el nu are treaba cu semnalul de la PC , drept pentru care pe acestă sursa , PC ,  functioneaza corect .

Nu gasesc date despre acest FLI2300 , decat ce am atasat . Din ce am gasit , eu nu inteleg mare lucru , poate dv . Poate aveti dv solutii ptr el .

Acum , rog sa-mi fie ertat datul cu parerea .

Va multumesc , si va doresc un wichend cat  placut .

FLI2300.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

18

• orgasmo

6

• myshyk

3

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

CV2000 , pe care nu l-am gasit pe net , si nu stiu ce face acesta .

CV2000 este multiplexor comenzi KEY_BOARD.

Incercati un reset si la FLI2300 PIN47 RESET_N conectat la GND o secunda, eventual vizualizat cu osciloscopul semnalul SDRAM CLKOUT PIN111 FLI2300.

Link spre comentariu

Nu da semne ca sar reseta ceva .

Am convingerea ca sa umblat cumva in meniul service , caz in care nu am ce sai fac , nu are telecomanda originala , si nici manual , ca sa pot aborda sm .

Va multumesc din suflet pentru sfaturi 

Multa sanatate .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări