vergil Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Buna seara din nou . Am conectet si o memorie noua , pe locul lui U13 .Mai intai am masurat sa vad daca este alimentata cu tensiune , si da , cu 3,3v . SDA si SCL se duc la pinii 14/15 ai ci,SAA . Conform schemei din datasheet . Acolo este o memorie cu care nu m-am mai intalnit , dar sper sa fie la fel ca 24C16 . Vreau sa adaog ca cealalta memorie se duce cu SDA si SCL la pinii 49/50/ dar si la ci CV2000 , pe care nu l-am gasit pe net , si nu stiu ce face acesta .Ar fi bine de stiut . Nu sa schimbat nimic , decat ca pe AV am putut vedea imaginea de la un receiver (pe care il utilizez in casa ) . Dar , imaginea nu sta decat cateva secunde , care au fost suficiente sa observ ca se comporta la fel , ca pe tv . O concluzie , (va rog sa-mi permiteți sa-mi dau cu parerea ) ar fi ca fiind aceleasi probleme , ca pe TV , acestea ar putea fi din procesorul FLI2300 , care , dupa mai multe verificari , el nu are treaba cu semnalul de la PC , drept pentru care pe acestă sursa , PC , functioneaza corect . Nu gasesc date despre acest FLI2300 , decat ce am atasat . Din ce am gasit , eu nu inteleg mare lucru , poate dv . Poate aveti dv solutii ptr el . Acum , rog sa-mi fie ertat datul cu parerea . Va multumesc , si va doresc un wichend cat placut . FLI2300.pdf Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 (editat) Am gasit cu greu asta . ce ziceti? Nu pot atasa tot pdf-ul . PDF-ul este ptr gmfc1 , dar este identic cu FLI2300 . Numai ca eu nu inteleg mare lucru din traducerea cu google . Daca doriti tot pdf-ul il gasiti aici http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2 este al doilea . Editat Octombrie 9, 2016 de vergil Link spre comentariu
orgasmo Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 CV2000 , pe care nu l-am gasit pe net , si nu stiu ce face acesta . CV2000 este multiplexor comenzi KEY_BOARD. Incercati un reset si la FLI2300 PIN47 RESET_N conectat la GND o secunda, eventual vizualizat cu osciloscopul semnalul SDRAM CLKOUT PIN111 FLI2300. Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Nu da semne ca sar reseta ceva . Am convingerea ca sa umblat cumva in meniul service , caz in care nu am ce sai fac , nu are telecomanda originala , si nici manual , ca sa pot aborda sm . Va multumesc din suflet pentru sfaturi Multa sanatate . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum