Vizitator Reut Virgil Ioan Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Sa traiti bine Am VW passat din 1999(B5) la care nu mai am lumina in habitaclu.Dupa disparitia ei la cateva zile si-a revenit cateva minute dupa care a disparut definitiv.Nu se pune problema sigurantelor.La plafoniera am "masa" dar nu am 12V.Daca cineva s-a confruntat cu asa ceva l-as ruga sa mi se destainuie. Multam! Link spre comentariu
one Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 (editat) Nu merge nici pe continuu, nici pe pozitia "usa deschisa" ? http://image.slidesharecdn.com/3b6-100415165505-phpapp01/95/passat-b5-3b6-convenience-wiring-diagram-18-728.jpg?cb=1271350571 Editat Septembrie 29, 2016 de one Link spre comentariu
Vizitator Reut Virgil Ioan Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Deci la plafoniera nu ajunge 12v si nu am nici E20(regulator de luminozitate) Link spre comentariu
one Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 La plafoniera trebuie sa ajunga 2 trasee de 12V, unul pentru iluminarea continua si unul la deschiderea usilor. Totusi, cum stii ca e buna siguranta ? Ai identificat-o ? Link spre comentariu
Vizitator Reut Virgil Ioan Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 le-am identificat pe toate(am un card cu pozitionarea lor) si le-am verificat pe toate.Ma intriga faptul ca iluminatul si-a revenit dupa pt scurt timp ceea ce miroase a contact imperfect. Totusi un control al lumini il am (intarzierea dupa inchiderea usilor). Multumesc pt adresa .Am sa ma uit pe scheme detailata si am sa incerc sa cotrobai fara sa dezmembrez masina,sau mai bine am sa merg la baietii de la dezmembrari sa-mi fac o idee. Multam! Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 la plafoniera ajunge un singur fir cu 12V permanent si doua fire de masa,unul prin temporizator (comandat de contactele de usa) ,iar celalat direct la masa.modul de functionare il stabiliti din comutatorul cu trei pozitii,oprit,temporizat,aprins continuu.cel mai probabil acesta va face prb,considerand ca a-ti verificat anterior becul si pozitionarea lui in soclu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum