Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 20PT1542/58S

Alextv

Postări Recomandate

Ok.am inteles.....sunt binevenite discutiile si invataturile, pt. care va multumesc. Este adevarat  ca imi doresc sa cumpar ceva care sa.mi fie util si in viitor, nu numai sa folosesc admemo, asa ca am sa.mi cumpar si un programator pe USB, cum spune tehtronics,si ii multumesc mult. Deci...CH341A.

Seara buna si weekend placut la toti cei care a.ti avut bunavointa sa ma ajutati.

Editat de sandeel
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

16

• FLORIN IORDACHE

9

• Florinel TV

8

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ok.am inteles.....sunt binevenite discutiile si invataturile, pt. care va multumesc. Este adevarat  ca imi doresc sa cumpar ceva care sa.mi fie util si in viitor, nu numai sa folosesc admemo, asa ca am sa.mi cumpar si un programator pe USB, cum spune tehtronics,si ii multumesc mult. Deci...CH341A.

Seara buna si weekend placut la toti cei care a.ti avut bunavointa sa ma ajutati.

Mai Bun este postal avr3 ca programeaza mai multe tipurii de memorii este un pic mai scump dar merita toti bani , nici nu stii cind te lovesti de o memorie sa spunem de exemplu 93c46 si cu programatorul CH341 nu poti sa o pogramezi atunci ce faci  :tryre

Link spre comentariu

:tryre  E prea scump pentru mine .....dar multumesc pt. idee.Indicati.mi ceva mai ieftin si bunicel...Apropo de postal avr3 care mi-a fost indicat, nu.l gasesc ,sau poate nu stiu eu denumirea completa?

Editat de sandeel
Link spre comentariu

SAlut !

Pana la urma s.a rezolvat cu telecomanda RC8207,prin intrarea in meniul de instalare si memorarea programelor. Totusi multumesc colegilor pentru participare (impreuna invatam) si am sa.mi cumpar un programator pe USB postal AVR3. Cred ca merita banii.

Numai bine tuturor !

Editat de sandeel
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua !

Aduc la zi topicul acesta intrucat aici am discutat despre programatoare. Am tot cautat pe net si am gasit 2 modele la chinezi cu destule adaptoare incluse, insa nu reusesc sa ma hatarasc asupra unuia din ele. Va rog pe dvs.cei care aveti si lucrati cu ele sa ma ajutati.Sunt sigur ca aveti aceste modele pt. ca a.ti discutat despre ele. 

RTF 809F+7adaptoare 

MiniPRO TL866CS+6adaptoare.

https://www.aliexpress.com/item/RT809F-Programmer-7-Adapters-SOP16-SOP20-IC-Clip-Motherboard-Reader-LCD-BIOS-ISP-USB-VGA-w/32692180649.html?spm=2114.10010108.1000015.1.UfA92z&s=p

https://www.aliexpress.com/item/V6-5-MiniPro-TL866CS-Programmer-USB-Universal-Programmer-Bios-Programmer-6-pcs-Adapter-Free-Shipping/32578218475.html?spm=2114.01020208.3.40.qrM0JR&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10056_10068_10055_10054_10069_10059_10078_10079_10073_10017_10080_10070_10082_10081_421_420_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_4&btsid=baba5b34-6bac-46d2-b669-13d9d4f2e125

Editat de sandeel
Link spre comentariu

Amindoua sunt bune acum depinde ce vreti sa faceti cu ele , uite aici un RT809F complect cu tot cu adaptoare https://www.hklrf.com/Programmer-Sockets_112_2.html

eu le am pe amindoua si de multe ori le folosesc pe amindoua 

Daca vrei sa iei de pe alliexpres te ajut eu sa gasesti unul cu mai multe adaproare adica TL866 cu 22 sau 21 de adaptoare care pot folosi oricind si RT809F cu mai multe adaptoare

Link spre comentariu

Florine, multumesc.

Am vazut ca RTF809 are si mufe pt. portul serial si ma gandeam ca este un model mai vechi, acuma folosim Laptopul,de aceea am intrebat ,pt.ca TL866CS vad ca este numai pe USB si am posibilitatea sa.l comand cu cate adaptoare doresc.Numai ca eu fiind la inceput nu stiu pe care le voi folosii in perspectiva.As dorii sa le am pe cele uzuale la un LCD,sau o masina de spalat de ex.

Da de pe alliexpres il voi lua.

Editat de sandeel
Link spre comentariu

RT809 nu are port serial el este pe USB  :reytre  mufele ce leai vazut tu sunt mufe VGA ce permite sa copieze softul din monitoare , TV LCD , LED si Plasme cu ajutorul acelor mufe VGA ISP + test pentru ele mai are si mufa HDMI 

Ai multe de invatat despre aceste 2 programatoare ca ce face TL866 nu face RT809F si ce face RT809F nu face TL866A sau CS la urma , eu daca eram in locul tau cumparam RT809F

Link spre comentariu

waw...merci...deci este mai performant...atunci o sa.l comand pe acesta pentru inceput...deocamdata stiu sa programez doar cu admemo si pony-prog,insa voi invata sa le folosesc si pe acestea ...bineintelas cu putin ajutor....Multumesc inca odata.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări