Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 20PT1542/58S

Alextv

Postări Recomandate

Uitati asa trebuie sa fie portul la laptop...unde intra acel adaptor pcmcia / serial.

Aveti asa ceva la laptop....daca nu aveti asa ceva,atunci luati cea ce va spus domnul, Dancod. :scarpin

O zi buna va doresc !!!

post-177758-0-57079500-1475236923_thumb.jpg

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

16

• FLORIN IORDACHE

9

• Florinel TV

8

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La AD-MEM01 trebuie laptop cu port serial nativ(folosit si la diagnoza auto,de ex),sau calculator clasic cu RS232.Nu merge cu adaptoare,sau merge aiurea.

Am avut si eu acest adaptor pcmcia/serial si stiu ff bine cum functiona,adica ca functiona fara nicio problema...deci nu aveti cum sa-mi zica nimeni nimic despre acest adaptor.

Dar numai s-a aiba dansul la laptop acel port pcmcia,iar daca nu are asa ceva,atunci ori isi ia unul pe usb...sau alta varianta ar fi sa-si repare pc-ul.

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Multumesc Florin Iordache, nu are port serial laptopul, este un HP ceva mai vechi,insa am comandat de la un magazin on.line un adaptor pe usb. Acum am citi ce spune colegul Harhas Florin, ca ar merge greu...ce sa fac, acum astept. adaptorul.

:) pana la urma voi ma faceti sa repar vechitura de PC. :)

Link spre comentariu

Multumesc Florin Iordache, nu are port serial laptopul, este un HP ceva mai vechi.

Asa domnule,aveti si dvs un Hp...Dar sa stiti ca am si eu vreo 3 Hp-uri pe la mine pe acasa,dar fiecare are modelul lui...Nu sunt toate aceleasi modele. :rade:

O seara linistita va doresc !!!

Link spre comentariu

Va anunt ca am avut si eu un asemenea cablu usb/serial,dar nu am fost multumit de loc de el....adica se gandea cam mult pana scria o memorie...iar de multe ori imi datea eroare si daia mi-am luat acest adaptor pcmcia pentru laptop...dar numai ca am avut noroc ca am avut la laptop acest slot pentru pcmcia .

Laptop-ul meu pe care l-am avut si acum nu il mai am,era urmatorul : Acer Aspire 3630.

O zi minunata va doresc !!! 

Link spre comentariu

post-177696-0-85913500-1475318034_thumb.jpgrevin....Florin Iordache, intrucat am gresit raspunzand neatent la ce ai postat tu referitor la portul pcmcia la laptop.Azi am recitit atent tot ce ai scris, si mi,.am dat seama ca ma.m grabit sa comand un capblu serial usb pt.admemo1.M.am uitat atent deci, acum la laptopul meu si cred ca are acel port de care tu spui, problema este ca nu stiu sa.l folosesc.Rugamintea mea este sa imi spui de unde sa cumpar adaptorul si cum sa.l folosesc, eventual cateva idei despre ce stie sa faca si daca imi este de folos in perspectiva la mai multe aparate.

Am inteles....adaptorul pcmcia, este doar pentru portul serial , ca sa pot folos admemo1 la laptop,(initial am crezut ca este un fel de programator). Imi cer scuze....

Editat de sandeel
Link spre comentariu

Pai cand v-am spun eu ca trebuia sa-mi dati modelul exact al laptop-ului...mai ales ca e si un laptop mai vechi...trebuia sa aiba acest slot pentru pcmcia .

Dar acum vedeti cum functioneaza si cu acel cablu usb/serial...daca nu functioneaza bine,acum stiti ce sa cumparati....

Da va spun de pe acum ca acest adaptor costa ceva,ceva...adica peste 100 lei. Aaaa.sau alta varianta e : sa va rezolvati problema cu pc-u si il opriti doar pentru asa ceva...adica numai pentru reprogramari memori...

O zi minunata va doresc !!! Doamne ajuta !

Link spre comentariu

Eu stau si ma intreb , cind va veni timpul sa programeze o memorie spi flash cum va proceda cu AD-MEMO01  :84 si mai da si 150 ron pe acel adaptor + 15 ron pe cablu usb to RS232  :95  dar lasa ca merge asa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări