Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 20PT1542/58S

Alextv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

16

• FLORIN IORDACHE

9

• Florinel TV

8

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc Florin, stiam ca am prin atelier si telecomanda "cocosata" :) , insa....i.am dat.o unui client care nu avea tot la un Philips.Acum o sa.mi achizitionez alta , dar pana atunci o sa incerc cu rescrierea memoriei , sau...cu una goala cum spune colegul.

Editat de sandeel
Link spre comentariu

Va salut !

Deci,asa cum spuneam am incercat cu o memorie goala, dar nu merge.Am programator de memorii AD-Memo-1, si il foloseam la PC. Cum nu l.am folosit demult timp, nu stiam ca nu merge folosit si pe Laptop, :), si azi cand sa pun memoria la incarcat softul.....pauza. Mufa de la programator nu se potriveste la Laptop. PC. s-a defectat si nu l.am mai reparat, pt. ca am trecut pe laptop. Ce ma sfatuiti , exista un adaptor ceva ? Cum as putea sa adaptez programatorul la laptop ? PS. Iertati-mi...ramanerea in urma cu tehnica..... :)

Editat de sandeel
Link spre comentariu

Florine e clar ca la laptop nu are mufa seriala si admem 01 merge doar la asa ceva.Trebuie programator pe usb clar.

Poate sa mai mearga si cu un adaptor pcmcia / serial...Dar numai daca are port pentru asa ceva.

Daia l-am si intrebat pe coleg ce laptop are...pentru ca asta cu usb-ul stiam si eu... :reytre

O zi buna va doresc !!!

post-177758-0-07944600-1475236321_thumb.jpg

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Va salut !

Deci,asa cum spuneam am incercat cu o memorie goala, dar nu merge.Am programator de memorii AD-Memo-1, si il foloseam la PC. Cum nu l.am folosit demult timp, nu stiam ca nu merge folosit si pe Laptop, :), si azi cand sa pun memoria la incarcat softul.....pauza. Mufa de la programator nu se potriveste la Laptop. PC. s-a defectat si nu l.am mai reparat, pt. ca am trecut pe laptop. Ce ma sfatuiti , exista un adaptor ceva ? Cum as putea sa adaptez programatorul la laptop ? PS. Iertati-mi...ramanerea in urma cu tehnica..... :)

Este un adaptor usb la RS232 dar merge fffoarte greu programez o memorie gen 24c08 in 30 minute si la urma daca da eroare atunci trebuie sa mai astepti inca 30 de minute si atunci nu se merita , mai bine cumparati alt programator pe USB 

1 CH341 30 ron

2 postal avr3 100 ron

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări