mircea626 Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 ambele functioneaza in reteaua vodafone si as vrea sa le fac sa mearga si in orange.detin un universal box(cu vreo 100 de cabluri) pe care nu l-am folosit niciodata,cu toate ca-l am de ceva timp.va rog sa ma ajutati,indrumati..precizez ca sint foarte incepator in domeniu asa ca o explicatie ff. detaliata este superbinevenitamultumesc Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 C100 e o vechitura, vezi ca merge cu cod (scoti cartela din el, bagi codul si scapi de belea, eu am un x600, tot cam in aceeasi perioada e facut si a mers).Foloseste mobtool ca sa gasesti codul (da-mi mailul si ti-l trimit pe ala pe care l-am folosit eu, nu stiu ce versiuni mai sunt aparute acum)De k300 nu stiu ce sa iti spun, nu am avut, nu am testat. Se poate sa mearga tot cu softul ala.PS: ATENTIE: Daca bagi de 5 ori la rand codul gresit, telefonul nu il vei mai putea debloca decat cu ajutorul calculatorului!!! Link spre comentariu
mircea626 Postat Aprilie 19, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2007 multumesc multam trimis adresa pe pm.sa vedem despre k300,daca are cineva o solutie :tonqe: Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Gata, am (re)gasit topicul, mi-am adus aminte ce trebuia sa trimit :smt003 Link spre comentariu
mircea626 Postat Aprilie 20, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2007 mersi Bogdan ,am primit ,dar nu am facut inca nimic pentru ca nu am gasit si c100 in lista respectiva asa ca deocamdata am renuntat sa-mi mai bat capu cu el.momentanreferitor la k300 am procedat in felul urmatorcu SEMCtool v2.2am conectat cablurile la comp si la telefon,am scos bateria,am apasat Do selected Jobs ,am introdus bateria,dar comunicare..pauzaimi da mesajul ERROR: Phone not power upbateria este full,cablu pe care l-am folosit este T28,am verificat contacte ,setarile din SEMCtool sint ok,dar cu toate astea nu vrea sa faca nimiccu siguranta nu fac eu bine ceva,dar nu stiu cepoate imi da cineva o idee :prayer: Link spre comentariu
one Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 la k300 incearca sa ii dai operatia si apoi introduci bateria telefonului in urmatoarele secunde. Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 NPC, la C100 incearca sa bagi alt cod corespunzator unui telefon din perioada aia, de ex x600 sau x100 Link spre comentariu
mircea626 Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 am rezolvat k300 :partyman: problema era de contatct intre box si telefon :axe: cu c100,spre marea mea rusinica ,vreau sa spun ca mergea si pe orange,dar eu nu stiam(telefon personal pe care nu-l mai folosisem demult)multumesc mult :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum