validae Postat Aprilie 30, 2019 Partajează Postat Aprilie 30, 2019 SMT-ul dă uneori rateuri grosolane, din cauza unor contacte imperfecte și fenomene necunoscute te pomenești că-ți afișează capacități la joncțiuni, duble diode în loc de tranzistori....depinde mult și de tipurile testate.Eu îl folosesc rar și l-am luat mai mult pentru inductanțe, pentru restul am capacimetru și ohmmetru. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 SMT masoara MOS-FET? Multumesc! Link spre comentariu
Popaionutz85 Ionutzpopa85 Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Buna seara dl. Validae, am un stabilizator servomotor well care imi arata tensiunea de iesire de doar 175-176 ca medie si din cate vad nu se invarte chestia aceea din interior pe bobina sau cum îi spune. Ce poate avea? Link spre comentariu
validae Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Posibil să ai tranzistori arşi în puntea H care comandă motorul, până acum asta am găsit defect la modelele astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum