Vizitator darius_drs Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 (editat) Salutare electronisti, Sunt nou pe acest forum si as avea si eu nevoie de un sfat, o parere. cum sa fac "un day line" cu semnalizare normala in semnalizare secventiala. de ce componente as avea nevoie si cum sa le leg. mai jos am adaugat 2 linkuri. primul link este un video cu ce "day line" am iar in al 2lea este ceea ce vreau sa obtin. orice parere, buna rea fie ea este bine primita va multumesc! 1) link1 2) link2 Editat Septembrie 28, 2016 de darius_drs Link spre comentariu
one Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Ne intoarcem mereu la vechea problema ca nu este permisa modificarea sistemului de iluminare al masinii. In orice caz, lipsesc detalii despre ce masina este vorba, din ce an ca sa intelegem ce faruri are. Link spre comentariu
Vizitator darius_drs Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 masina este un ford mondeo mk3 break, an 2003, motor 2.0tdci 115cp. . parerea mea este ca le facem pe pielea noastra, aceste modificari, eu am intrebat doar cum pot modifica din semnalizare normala in secventiala. as putea sa le folosesc si in casa la o alimentare de 12v ca ornament. nu este matiz sau tico. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum