Vizitator americanu Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 am un final cu 2sc5200 si 2sa1943 alimentat cu +/- 60V.Se aude "bine" ,l-am alimentat la +/- 70V si sinusoida pe osciloscop arata ca in imaginea de mai jos.L-am realimentat iar la 60V si sinusoida imi arata tot la fel.pana sa fac modificarea de alimentare sinusoida era clara.Daca scot rezistenta de sarcina de la iesire sinusoida este iarasi normala(fara umbrele acelea de sus.tranzistoarele le-am masurat toate si sunt bune si condensatoarele la fel.De unde poate fii?nu stiu daca apare imaginea sinusoidei dar arata astfel:la curbele superioare aparecu un contur mai gros ca o umbra in jurul curbei sinusoidei Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Dar unde este imaginea cu sinusoida postata de tine ? :smt006 Link spre comentariu
Vizitator americanu Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 am incercat dar nu stiu cum s-o postez Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Browse - Add Attachment. Dupa ce se incarca fisierul iti va aparea mai jos. Dai un mic Preview inainte ca sa te asiguri si apoi...Submit. Link spre comentariu
Vizitator americanu Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 imi apare "The Extension bmp is not allowed" Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 converteste fisierul bmp in jpg. Apoi ai sa vezi ca merge. Si inca ceva sa nu fie mai mare, parmise de 2Mb. Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Dupa ce am vazut sinusoida, cred ca va trebui sa atasezi schema amplificatorului realizat cu finali respectivi ? Link spre comentariu
Vizitator americanu Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 n-am schema finalului.Putem sa vorbim pe mess?id meu este sorin_sonorizare Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Alea sunt oscilatii.Cirip Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Asa facea ampliful unui prieten. Cablajul facut de el...DIY.Rezistenta de pe reactie pusa in paralel cu rezistenta de pe iesire+bobina.Efectul era garantat, legai sarcina si facea in toate felurile.Se auzea ca si un post de radio AM. :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator americanu Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 finalul este original ,luat dintr-o putere de 2x500 Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 finalul este original ,luat dintr-o putere de 2x500Pai poa' sa fie original, dar daca nu e cablat bine sau are cuplaj intrare/iesire, oscileaza si mama finalelor originale. Vorba lui donpetrica. fara o schema, o info mai detaliata, ceva, e greu de spus. Macar cateva poze de aproape ale montajului.De curiozitate, daca reduci un pic potentiometrul de volum, dispare oscilatia? Si daca oscilatia apare cu sarcina cuplata, asta suna a cuplaj in curent, dar... prea putina info.Cirip Link spre comentariu
Vizitator americanu Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 aveti dreptate n-am mai pus montajul cu releul de cuplare a sarcinii impreuna cu bobina de cuplaj dintre placa de fiinal si mufa de boxa.Va multumesc :smt045 :smt045 Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Aha. Pai bobina aia cu rezistenta paralel si cu circuitul Bucherot (R si C serie) care se pun la iesire s-ar putea sa-i dea de capat. Releul n-are nici o treaba in ciorba asta oscilanta.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum