adydep Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Alimentează domnule filamentul separat(băbește)cu 6,3Vcc-după ce separi filamantul de alimentarea din șasiu-și vezi ce-ți apare pe ecran Link spre comentariu
iliev508 Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 poate nu vrea am scos si rezistenta ,si am pus la masa ,, surpriza, placa avea circuitele facute cu lita care sa rosit si asa am gasit defectu,,multumesc de ajutor subiect rezolvat Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Mai bine puneai un fir, 3 spire pe trafo linii si alimentai direct pe filament...nu mai faceai atata tam-tam. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Mare problemă pentru un filament Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Mare problemă pentru un filament Pai cind nu stii sa repari atunci un defect de filament da marii batai de cap la cine nu se pricepe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum