Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11ak30 defect ciudat

iliev508

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

4

• iliev508

4

• Giorgian tv

3

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

am schimbat ,,,absolut tot , nimic   ,imi cer scuze  dar din greseala am deschis doua topicuri   ,, defectu  propiu zis... a aparut o banda orizontala,  dupa imaginea  a disparut   instantaneu  sunet este cadrele lucreaza  inalta este  tensiuni bune   idei 

Link spre comentariu

Rezistența in serie cu filamentele este bună ? Că dacă traful dă tensiune pentru filamente , filamentele nu sunt intrerupte , iar șoclul este și el bun , atunci ar mai rămâne acea rezistentă de verificat .

Link spre comentariu

Cum ati dedus ca bv functioneaza daca a aparut dunga orizontala  :scarpin  eu cred ca dunga este verticala si defect este condul de cuplaj cu deflexia H

Verifica C627 430nf 250v

Link spre comentariu

Cum ati dedus ca bv functioneaza daca a aparut dunga orizontala  :scarpin  eu cred ca dunga este verticala si defect este condul de cuplaj cu deflexia H

Verifica C627 430nf 250v

este tensiune 26v  si se aude lucrind

Link spre comentariu

un defect foarte simplu,daca se urmareste tot traseul tensiuni de aprindere filamente de la traf pana la placa tk.

Colegu din cauza acelui cond ce lam spus mai sus etajul BH nu functioneaza corect si filamentul se aprinde foarte putin si de acolo toata problema, dar acolo trebuie un meserias dupa cum vad

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări