iliev508 Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 buna seara ,,la acest tv nu se aprinde filamentu la tk ,,,tensiuni bune ,,schimbat tk nimic ,schimbat trafo linii ,schimbat soclu aceiasi problema ,putin ajutor -_ Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Pai tensiune de filament ai ?? Ce tensiune ai pe grila2 dar pe U video ?? Link spre comentariu
gigi56 Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Schimba Q 601 STX 112 si se va aprinde filamentul asa am patit la acest caz mentionat de dvs . Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 C619 schimba-l prima data cu unul sigur bun Link spre comentariu
iliev508 Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 am schimbat ,,,absolut tot , nimic ,imi cer scuze dar din greseala am deschis doua topicuri ,, defectu propiu zis... a aparut o banda orizontala, dupa imaginea a disparut instantaneu sunet este cadrele lucreaza inalta este tensiuni bune idei Link spre comentariu
winstyle Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Rezistența in serie cu filamentele este bună ? Că dacă traful dă tensiune pentru filamente , filamentele nu sunt intrerupte , iar șoclul este și el bun , atunci ar mai rămâne acea rezistentă de verificat . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Daca maresti screen din trafo se vede ceva ?? , verifica si condul in serie cu deflexia H !! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Cum ati dedus ca bv functioneaza daca a aparut dunga orizontala eu cred ca dunga este verticala si defect este condul de cuplaj cu deflexia H Verifica C627 430nf 250v Link spre comentariu
iliev508 Postat Septembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Cum ati dedus ca bv functioneaza daca a aparut dunga orizontala eu cred ca dunga este verticala si defect este condul de cuplaj cu deflexia H Verifica C627 430nf 250v este tensiune 26v si se aude lucrind Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 un defect foarte simplu,daca se urmareste tot traseul tensiuni de aprindere filamente de la traf pana la placa tk. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 un defect foarte simplu,daca se urmareste tot traseul tensiuni de aprindere filamente de la traf pana la placa tk. Colegu din cauza acelui cond ce lam spus mai sus etajul BH nu functioneaza corect si filamentul se aprinde foarte putin si de acolo toata problema, dar acolo trebuie un meserias dupa cum vad Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 este tensiune 26v si se aude lucrind aici a specificat ca are tensiune buna pe BV,atunci cum vine asta? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Pot fi 26V si totusi BVul sa nu functioneze. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 De ce nu scoate rezistenta serie cu filamentul si sa il alimenteze separat si atunci vede carei problema Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 De ce nu scoate rezistenta serie cu filamentul si sa il alimenteze separat si atunci vede carei problema poate nu vrea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum