POLAKU2002 Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 buna seara.aceasta combina imi afiseaza aceasta eroare.E4...din ce am citit pe aici ar fii vorba de sensorul de degivrare care se gaseste pe vaporizator...am pus un senzor la intimplare dar eroarea e la fel...ce valoare ar trebui sa aibe la masuratoare?sau poate eroarea inseamna altceva... Link spre comentariu
laurentiu333 Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 De obicei are o siguranta termica inseriata pe rezistenta de degivrare care face figuri,rezistenta e verificata? Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 rezistenta am verificato si e buna.... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 am masurat aceasta rezistenta de degivrare si are 470 ohmi.....iar senzorul 14kiloohmi.... Link spre comentariu
laurentiu333 Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Da rezistenta e ok,dar pe vaporizator trebuie sa fie si o siguranta termica in forma ca la senzor,aia trebuie verificata,la verificare cu aparatul de masura trebuie sa fie contact inchis,daca nu e defect, Cand se face degivrarea rezistenta se incalzeste si cand ajunge la temperatura de aproximativ 70 grade siguranta termica decupleaza rezistenta.... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 nu gasesc aceasta rezistenta....este doar ceva ca forma de senzor deasupra vaporizatorului..... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2016 poate nu am inteles eu dar la mine problema este ca in 3 4 zile pe vaporizator se face un munte de gheata....rezistenta e buna mai ramine aceslt senzor care pare ca nu e un sensor dar o siguranta termica...la masurare imi da 9 kilo... Link spre comentariu
laurentiu333 Postat Octombrie 4, 2016 Partajează Postat Octombrie 4, 2016 Este ca si forma ca acel senzor de temperatura si trebuie sa fie pe vaporizator,normal la toate no frost.. gasesc acea siguranta termica,Verificati din mufa de legataturi si urmariti firele... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2016 firele nu sunt cu mufa....duc undeva in perete si cred ca duc la placa de comanda... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 ma dispera combina asta....am luat si termica si degeaba e04.... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 inca nu sunt lamurit cu ceva.....protectia termica din combina are circuitul inchis....am cumparat o alta protectie termica originala ce vine pusa pe vaporizator si asta este complet deschisa....sunt in ceata totala....va amintesc ca problema combinei este ca nu mai dezgheata vaporizatorul si imi face un munte de gheata Link spre comentariu
laurentiu333 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Cititi in postarea de mai jos cu titlu DEN 477 Beko frigider WD No Frost Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Multumesc.am citit scoarta cu scoarta si cred ca la mine acum ca iam schimbat termica ar fii un reset al placi....sper sa reusesc Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 nu reusesc sa i fac reset si gata....parca functioneaza dar eroarea nu dispare.... Link spre comentariu
Florincretu Postat Aprilie 10, 2023 Partajează Postat Aprilie 10, 2023 Buna ziua, Ati depistat problema pana la urma? Am si eu aceeasi problema...:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum