clony Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Daca nu ai sunet desfaci degeaba display-ul. Dai cu o lanterna(sal alta sursa de lumina) pe display si vezi daca se observa imaginea, daca nu sapa in placa digitala. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Cred ca colegul nostru sa lasat pagubas, oricum omul nu era de meserie......... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Cred ca colegul nostru sa lasat pagubas, oricum omul nu era de meserie......... Costica credema ca are ceva vechime in aceasta meserie Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Costica credema ca are ceva vechime in aceasta meserie Acuma nu demult precizai aici pe forum ca Adi este fratele tau.Mie mi-a reparat un tv Eurocolor acuma cativa ani care functioneaza si astazi fara sa fi suferit vreo alta interventie.Tin minte ca avea in atelier mai multe televizoare la reparat deci nu este incepator.Ca sa nu creada ceilalti ca vrei doar sa-i iei apararea. Editat Septembrie 30, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Vizitator Kim Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 (editat) Salut! Si eu am acelasi model de tv. 42LW5500. Ledul de power se aprinde o singura data alb, dupa cre trece in standby. Nu are imagine, nu are aunet. L-am dus intr-un service tv, mi-a zis ca e placa de baza arsa. Din pacate una noua costa mult pre mult ca sa merite inlocuirea. Chiar si asa, nu se prea gaseste.. noua e unde intre 500-700 lei. Avand in vedere vechimea modelului, nu stiu daca merita investitia. Editat Iulie 14, 2019 de Kim Link spre comentariu
sergionel Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 se repara daca nu e intervenit pe placa haotic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum