gigi56 Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Buna ziua , Domnilor va rog foarte frumos sa ma ajutati cu acesta dioda SB 340, aceasta dioda este de la sursa de alimentare calculator si este defecta ,si nu am aceasta dioda cu codul mentionat si cu ce alta dioda se poate inlocui dioda originala ? Va multumesc . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 SB 340 = 1N5822 Link spre comentariu
gigi56 Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Va multumesc foarte frumos domnule Florin pentru echivalent dioda. Va doresc multa sanatate si fericire . Link spre comentariu
Vizitator edysniper Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Buna ziua, as avea si eu nevoie de o mana de ajutor in ce priveste echivalentul unor diode pe care nu le gasesc la noi.E vorba de KD 212 (URSS) si RHR30120.Vreau sa construiesc un invertor si as avea nevoie de echivalente pe care sa le pot cumpara de la noi. Multumesc anticipat pentru timpul acordat. Link spre comentariu
daniel_ac Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Buna ziua, as avea si eu nevoie de o mana de ajutor in ce priveste echivalentul unor diode pe care nu le gasesc la noi.E vorba de KD 212 (URSS) si RHR30120.Vreau sa construiesc un invertor si as avea nevoie de echivalente pe care sa le pot cumpara de la noi. Multumesc anticipat pentru timpul acordat. http://rudatasheet.ru/diodes/kd212/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum