sorin_adrian Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Salutare ! Ma lupt cu sasiul de mai sus , mai precis cu blocul de driver cadre vertical . Pe ecran apare o dunga orizontala abia vizibila undeva jos la un sfert de ecran . Tensiunile sant ok , dupa ce am schimbat resistenta care alimenteaza cu 45v ( era arsa) , floscaie ceva si pe intrarea 1 si am ajuns la concluzia ca ar putea fi memoria sau chiar integratul de cadre . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Uite un dump ok Nippon chassis 11AK19P5 rar schimba dioda de flyback si condu + integratul Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Procesorul este : SDA5555--A041 ?? Daca da,atunci aveti si de la mine un dump. 11AK19-P5 CPU SDA5555-A041.zip Link spre comentariu
sorin_adrian Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Sincer la acest integrat nu stiu care e dioda de flyback ! Sa duc + inseamna sa injectez dc in intrarea de plus? Cat anume? Da , ala e procesorul ! Cum se mai scrie acum o memorie I2C ? Pe vremuri aveam un programator pe serial si parca foloseam ponyprog . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Pe vremuri aveam un programator pe serial si parca foloseam ponyprog . Da,da asa era,dar dvs ce programator aveti acum si ce program folositi pentru el ??? Astept raspuns !!! Link spre comentariu
sorin_adrian Postat Septembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Cred ca rezolv cu un pickit 2 , vad ca are in lista lui si 24c08 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Sincer la acest integrat nu stiu care e dioda de flyback ! Sa duc + inseamna sa injectez dc in intrarea de plus? Cat anume? Da ai dreptate , aceste integrate au dioda de flyback incorporata in ic , deci schimba conzi electrolitici de la bv si integratul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum