Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rog dump 11AK19P5

sorin_adrian

Postări Recomandate

Salutare ! Ma lupt cu sasiul de mai sus  , mai precis cu blocul de driver cadre vertical . Pe ecran apare o dunga orizontala  abia vizibila undeva jos la un sfert de ecran . Tensiunile sant ok , dupa ce am schimbat resistenta care alimenteaza cu 45v ( era arsa) , floscaie ceva si pe intrarea 1 si am ajuns la concluzia ca ar putea fi memoria sau chiar integratul de cadre . 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorin_adrian

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Florinel TV

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sincer la acest integrat nu stiu care e dioda de flyback ! Sa duc + inseamna sa injectez dc in intrarea de plus? Cat anume?

Da , ala e procesorul !  Cum se mai scrie acum o memorie I2C ? Pe vremuri aveam un programator pe serial si parca foloseam ponyprog . 

Link spre comentariu

Pe vremuri aveam un programator pe serial si parca foloseam ponyprog . 

Da,da asa era,dar dvs ce programator aveti acum si ce program folositi pentru el ???

Astept raspuns !!!

Link spre comentariu

Sincer la acest integrat nu stiu care e dioda de flyback ! Sa duc + inseamna sa injectez dc in intrarea de plus? Cat anume?

Da ai dreptate , aceste integrate au dioda de flyback incorporata in ic , deci schimba conzi electrolitici de la bv si integratul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări