Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Xperia Z3 reparat ce se dezlipește

Vizitator sangemaru

Postări Recomandate

Vizitator sangemaru

Povestea ar fi următoarea:

Am achiziționat acum două săptămâni un Xperia Z3 SH în stare (aparentă) bună. Nici o zgârietură evidentă, ci niște imperfecțiuni la ecran (vizibile doar cu folia pe el care nu făcea contact perfect uniform) și capacul spate la un sfert de milimetru de a fi etanș. Vânzătorul a confirmat că s-a umblat în el.

Mă rog, merje. Prețul a fost (aparent) imbatabil.

Sau cel puțin a mers o săptămână până l-am scăpat 80cm pe un covor și s-a spart touch-ul.

Spume, nervi, draci, am cumpărat un touch de schimb după care mi-am dat seama că nu e o operațiune prea simplă și nu se încumetă mai nici un service.

Până la urmă tot sunând, am dat de service-ul Servicio din capitală care s-au oferit să îi înlocuiască touch-ul contra sumei de 300 de lei, au refuzat touch-ul de schimb achiziționat de mine pe motiv că "nu e bun", în fine.

La sfârșitul zilei am luat telefonul în primire, funcționa ok, arăta mai nou decât înainte.

Fast forward încă o săptămână.

Touch-ul lipit de Servicio a început să se dezlipească în colțul dreapta-sus.

În mod ironic, pare a fi o problemă frecventă și la telefoanele Xperia Z3 noi, fără intervenții.

Pe partea cu adevărat nașpa, ecranul din acea zonă sub Touch pare să aibe acum un defect pe care nu l-a avut ieri. Parcă se adâncește un pic.

Ce părere aveți?

Parcă îmi aduc aminte să fi citit despre lipirile astea că trebuie făcute cu OCA, lampă UV, etc. că altfel cică s-ar dezlipi și adezivu ar începe să atace ecranul. Asta s-o fi întâmplând acu cu telefonul meu la abia o săptămână după reparație? Bine că i-am pus și folii de sticlă față-verso și i-am luat husă de protecție să-mi fie dauna mai mare...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări