radue Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Am un laptop Dell Latitude D600 care in momentul de fata are doar o singura partitie. Vreau sa fac 2 partitii, dar prima sa fieC: si a doua sa fie D:Am mai incercat si pe alte laptopri sa fac chestia asta, dar tot timpul dupa ce faceam 2 partitii, prima ramanea C:, dvd-rom ul era d: iar a treia partitie era E:Cum fac ca a doua partitie sa fie d: si dvd-rom-ul sa devina e: ? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Redenumesti DVD-romul in X, apoi redenumesti partitia E in D apoi redenumesti DVD-romul in E. Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 18, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Mi se pare logic ceea ce zici tu, dar am uitat sa intreb: cu ce program sau de unde ? Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Daca inca nu i-ai facut partitia, dezactiveaza din system manager cd-rom-ul si o sa iti faca partitia ca D.Daca ai facut deja partitia...cu partition magic, change drive letter (dezactivand inainte de operatia asta cd-rom-ul).Mai este si o posibilitate din windows, insa nu pot sa-mi amintesc nici daca ma bati Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management -> click dreapta pe partitie si Change Drive Letter Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 18, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Ok, am rezolvat.Ms pt ajutor :smt006 Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 ...sal am spatziu mic pe C unde am sistemul de operare , dar D -ul e gol si vreau sa maresc spatziul pe C , adaugand D-ul se poate? :rolleyes: Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Da se poate. Sunt mai multe programe care pot face acest lucru (ex: Partition Magic).Operatie se cheama fie "marge partitions together" daca vrei sa ramai cu o singura partitie, fie "resize partition" daca vrei sa maresti partitia C luand din spatiul alocat partitiei D. Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 multzam de raspunsul prompt care a venit nesperat de repede . :tonqe: thanks man :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum