Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare litera la partitie

radue

Postări Recomandate

Am un laptop Dell Latitude D600 care in momentul de fata are doar o singura partitie. Vreau sa fac 2 partitii, dar prima sa fieC: si a doua sa fie D:Am mai incercat si pe alte laptopri sa fac chestia asta, dar tot timpul dupa ce faceam 2 partitii, prima ramanea C:, dvd-rom ul era d: iar a treia partitie era E:Cum fac ca a doua partitie sa fie d: si dvd-rom-ul sa devina e: ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

4

• radue

3

• alex mm

2

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Daca inca nu i-ai facut partitia, dezactiveaza din system manager cd-rom-ul si o sa iti faca partitia ca D.Daca ai facut deja partitia...cu partition magic, change drive letter (dezactivand inainte de operatia asta cd-rom-ul).Mai este si o posibilitate din windows, insa nu pot sa-mi amintesc nici daca ma bati

Link spre comentariu

Da se poate. Sunt mai multe programe care pot face acest lucru (ex: Partition Magic).Operatie se cheama fie "marge partitions together" daca vrei sa ramai cu o singura partitie, fie "resize partition" daca vrei sa maresti partitia C luand din spatiul alocat partitiei D.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări