v67 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 credeti ca un cablu ftp 5m poate fi innadit ? (cum?) va afectata viteza de transmisie? -sunt paralel cu domeniu Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 La cat costa un cablu de 5m...nu stiu daca se merita efortul acesta.... Eu unul a-si cumpara alt cablu, de cat sa stau cu cabluri innadite prin casa...Asta mai ales ca nu costa nici mult...costa intre 15-20 lei.. O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Link spre comentariu
Electronicserver Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Merge, culoare la culoare, nu simti diferenta. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 ...conteaza la retelele gigabyte si cele pe 100 MB....cele pe 10 MB nu prea simt. ( influenta chiar si a torsadarii este sesizata...ce mai vorbim de inadit).In fine este poate fi o discutie referitoare la certificare GB. Ps: cred ca nu este un capat de tara inlocuitul pachu-lui de 5 m....dar daca este se poate folosii conectica speciala doua mufe mama Rj45 si doua mufe tata rj45 Link spre comentariu
v67 Postat Septembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2016 130 m intre doua cladiri Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 (editat) 130 m ... pai se schimba datele problemei.....eu am inteles doar 5 m intre echipamente. In fine idea este ca , chiar daca nu stim tipul retelei 10/100 sau 1000 rezultatul este ca legatura este afectata.... presupun ca este in exterior rupura ( in mediu de afara) atunci pica si ce-am scris mai sus ( adica conectica....asta merge numai interior). Daca nu sunt finante incercati o "inaditura" ...dar pe lungime scurta... si asteptativa de viteza de 10 ...cel mult Editat Septembrie 27, 2016 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
Vizitator blackbrayn Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 (editat) Daca switch-urile din capete sunt bune si cablul e CAT6 nu ar trebuie sa fie probleme in afara de cele mecanice sau electrice de la fulgere , am vazut link-uri de pana la 150m dar imediat la capete(lipit pe cladire/stalp in cutie) aveau 2 switch-uri fara management . PS:link-urile erau de 100mbps , nu gigabit. Editat Septembrie 28, 2016 de blackbrayn Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 inadit cu lipitura cu cositor si etansat corespunzator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum