Vizitator DumitruF Postat Octombrie 1, 2016 Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Buna seara, nu raspund la ironii,si alte prostii!!!Problema rezolvata cu TDA8172A,singura piesa defecta!!! SUNT NEMULTUMIT,deoarece cele doua topice deschise de MINE,cu televizorul NEI si Eurocolor au fost INCHISE!?DE CE?!?!?! Ionescu Grigore-electronist amator. (Eu sunt capitanul Burcea,am cablu d'un metru si va electrocutez pe toti) Link spre comentariu
Vizitator Ionescu Grigore Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Buna ziua, dupa cum am spus mai sus am rezolvat problema cu un TDA8172A.In rest vad numai ironii,si raspunsuri impertinente!!! Ionescu Grigore-electronist amator. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Nu te supara ce semeni aia seceri. Link spre comentariu
Vizitator DumitruF Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 La felul in care pui problema ,si mai ales modul cum ii tratezi pe cei care incearca sa te ajute,la ce te astepti? Ai o atitudine de parca toti trebuie sa fie la dispozitia ta 24/7 si-n plus de asta nu dai detalii corecte. Eu ma mir ca totusi iti raspund oamenii si te ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum