Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CIRCUIT INTEGRAT TDA8177F

Vizitator Ionescu Grigore

Postări Recomandate

Buna seara,

dupa cum am scris si in titlul topicului deschis de mine,vreau sa mi se indice un echivalent la circuitul integrat TDA8177F.Mentionez ca circuitul este utilizat intr-un televizor Schneider!!!Am nevoie urgenta de echivalent,ca sa stiu ce trebuie sa cumpar!!!Astept raspunsuri pertinente!!!

Ionescu Grigore-electronist amator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• dan cod

2

• dan-a2

1

• modoran

1

Raspund punctual@

Sunt multumit partial de raspunsuri,deoarece nu pot vedea acest document http://www.elforum.info/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=62226   .DE CE???

#Editat de IONESCU GRIGORE!

Editat de Ionescu Grigore
Link spre comentariu

Se pune direct 8172 in loc de 8177F -se scoate bobina de pe pinul 3 de pe cablaj si tot de acolo si condul de 10 mF .Se monteaza un condi de 100mF la 63 cu plusul pe pin 6 al noului 8172 [ce este deja] si minusul pe pin 3 al 8172 [ce este deja] ,pin care a ramas in aer dupa scoaterea micii bobine. 

Link spre comentariu

Buna seara,

am depanat televizorul Schneider,montand circuitul integrat TDA8172 cu modificari.Ar mai fi comentarii de adaugat,dar mai bine NU!!!

SUNT NEMULTUMIT,deoarece cele doua topice deschise de MINE,cu televizorul NEI si Eurocolor au fost INCHISE!?DE CE?!?!?!

Link spre comentariu

SUNT NEMULTUMIT,deoarece cele doua topice deschise de MINE,cu televizorul NEI si Eurocolor au fost INCHISE!?DE CE?!?!?!

Pentru că vreo 2-3...7,8,9...membri au fost deranjați de obrăznicia ta, d-le Ionescu Grigore Celestin Alupoaie, și au participat la discuții cu off topic-uri nenumărate.

Ca mine, acum!

Link spre comentariu

Buna seara,

nu raspund la ironii,si alte prostii!!!Problema rezolvata cu TDA8172A,singura piesa defecta!!!

Link spre comentariu

Eu credeam ca stii deja  :bataie

Link spre comentariu

Pentru ca esti un badaran si un nesimtit,si nu ai un pic de bun simt pentru ajutorul pe care-l primesti gratis!!!

Link spre comentariu

Daca vrei sa ti se raspunda cu bun simt...foloseste formula magica....va rog frumos...o schema...un sfat...etc.Si sa vezi minune.Daca crezi ca prin acea forma primitiva de exprimare obtii ceva concret...o sa-ti creasca barba pina la calcaie asteptind sfaturi si pareri pertinente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări