Vizitator Ionescu Grigore Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Buna seara, dupa cum am scris si in titlul topicului deschis de mine,vreau sa mi se indice un echivalent la circuitul integrat TDA8177F.Mentionez ca circuitul este utilizat intr-un televizor Schneider!!!Am nevoie urgenta de echivalent,ca sa stiu ce trebuie sa cumpar!!!Astept raspunsuri pertinente!!! Ionescu Grigore-electronist amator. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Aveti aici :http://www.elforum.info/topic/17037-echivalent-tda8177f/ cele dorite de dvs.. Aaa,si ar mai merge si STV8172 . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Va recomand sa cumparati integratul din surse sigure ( majoritatea din magazine sunt stifturi ) !! Intrebati aici : http://www.elforum.info/user/175883-cristronic/ Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Da dar cu modificari nu 1:1. Link spre comentariu
Vizitator Ionescu Grigore Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 (editat) Raspund punctual@ Sunt multumit partial de raspunsuri,deoarece nu pot vedea acest document http://www.elforum.info/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=62226 .DE CE??? Ionescu Grigore-electronist amator. #Editat de IONESCU GRIGORE! Editat Septembrie 27, 2016 de Ionescu Grigore Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Se pune direct 8172 in loc de 8177F -se scoate bobina de pe pinul 3 de pe cablaj si tot de acolo si condul de 10 mF .Se monteaza un condi de 100mF la 63 cu plusul pe pin 6 al noului 8172 [ce este deja] si minusul pe pin 3 al 8172 [ce este deja] ,pin care a ramas in aer dupa scoaterea micii bobine. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Acum merge sa-l deschideti ??? 8177F.txt Link spre comentariu
Vizitator Ionescu Grigore Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Da, Ionescu Grigore-electronist amator. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Am recuperat de foarte buna calitate! Link spre comentariu
Vizitator Ionescu Grigore Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Buna seara, am depanat televizorul Schneider,montand circuitul integrat TDA8172 cu modificari.Ar mai fi comentarii de adaugat,dar mai bine NU!!! SUNT NEMULTUMIT,deoarece cele doua topice deschise de MINE,cu televizorul NEI si Eurocolor au fost INCHISE!?DE CE?!?!?! Ionescu Grigore-electronist amator. Link spre comentariu
Mircel Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 SUNT NEMULTUMIT,deoarece cele doua topice deschise de MINE,cu televizorul NEI si Eurocolor au fost INCHISE!?DE CE?!?!?! Pentru că vreo 2-3...7,8,9...membri au fost deranjați de obrăznicia ta, d-le Ionescu Grigore Celestin Alupoaie, și au participat la discuții cu off topic-uri nenumărate. Ca mine, acum! Link spre comentariu
Vizitator Ionescu Grigore Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Buna seara, nu raspund la ironii,si alte prostii!!!Problema rezolvata cu TDA8172A,singura piesa defecta!!! SUNT NEMULTUMIT,deoarece cele doua topice deschise de MINE,cu televizorul NEI si Eurocolor au fost INCHISE!?DE CE?!?!?! Ionescu Grigore-electronist amator. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 SUNT NEMULTUMIT,deoarece cele doua topice deschise de MINE,cu televizorul NEI si Eurocolor au fost INCHISE!?DE CE?!?!?! Ionescu Grigore-electronist amator. Eu credeam ca stii deja Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 SUNT NEMULTUMIT,deoarece cele doua topice deschise de MINE,cu televizorul NEI si Eurocolor au fost INCHISE!?DE CE?!?!?! Ionescu Grigore-electronist amator. Pentru ca esti un badaran si un nesimtit,si nu ai un pic de bun simt pentru ajutorul pe care-l primesti gratis!!! Link spre comentariu
nationalistu Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Daca vrei sa ti se raspunda cu bun simt...foloseste formula magica....va rog frumos...o schema...un sfat...etc.Si sa vezi minune.Daca crezi ca prin acea forma primitiva de exprimare obtii ceva concret...o sa-ti creasca barba pina la calcaie asteptind sfaturi si pareri pertinente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum