M.Adrian Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Nu stiu daca am nimerit sectiunea, daca da bine, daca nu rog un moderator sa mute topicul. Stiu ca un cap de citire de magnetofon are 4 terminale, stie cineva rolul terminalelor? sau un link cu o fisa tehnica deoarece eu nu am gasit nimic. Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Capul este alcatuit, deoarece poate citi si imprima 4 piste, din 2 bobine din sarma. Cele 4 fire reprezinta terminalele celor 2 bobine. Mai are si un miez magnetic cu intrefier dar pe dvs. va intereseaza doar cele 4 terminale. Puteti masura continuitatea si valoarea (in ohmi) bobinelor cu un ohmetru. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 (editat) :"Cap citire magnetofon" - pe buneeeee ? "Forumul Electronistilor" - Seriossss ? Cap magnetic magnetofon ... Editat Septembrie 27, 2016 de leoncris Link spre comentariu
M.Adrian Postat Septembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2016 :"Cap citire magnetofon" - pe buneeeee ? "Forumul Electronistilor" - Seriossss ? Cap magnetic magnetofon ... Imi pare rau daca v-am deranjat cu un cuvant gresit, nu stiam ca se supara lumea asa tare pe aici Link spre comentariu
myshyk Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Dar de "cap de redare" n-ai auzit? Ca asa se numeste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum