Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

''STELE CAZATOARE''

Toni Marginean

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
Toni Marginean

Ma uitam si la acest videoclip

...si am vazut cati lipsesc!

La un concert unde s-au reunit pentru aceeasi melodie unele dintre cele mai bune voci a cantat si aceasta mare doamna (cred ca prin 2012).

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu

Am vazut, aseara,  un scurt reportaj...tineri pana in 20 de ani intrebati pe strazile din Timisoara in zona Catedralei si a " scarilor " despre semnificatia zilei de 17 Decembrie, nici unul, da nici unul. nu a fost in stare sa dea un raspuns despre ce s-a petrecut acum 30 de ani ...

Editat de okean
Link spre comentariu
La 18.12.2019 la 10:53, fluffy37 a spus:

....pentru ca in acele vremuri nu exista feisbuc si nu se prea faceau poze....selfiuri, etc,etc....

......era doar frig, doar doua ore si ceva de telejurnal si un capat de film (cind era), lipsa  alimentelor de baza, caldura (doar cind era curent), si cite si mai cite, facindu-ne sa-i injuram de toti sfintii.

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 11 minute, adydep a spus:

Dumnezeu sa odihneasca si fabricile osandite:

-Uzina Vulcan

uzina-vulcan-18807.thumb.jpg.e05601d71e09fb01890be6baf717df61.jpg

-I.P.R.S Baneasa

images.thumb.jpg.ac0fff02f6fb640689d1f1091dd5cd25.jpg

-I.M.G.B

download.thumb.jpg.043277a630f95115f37ca08b930cf241.jpg

-Fabrica de ulei "Muntenia"

fabrica-de-ulei-sos-viilor.thumb.jpg.f3b44a4ef7a05e51afef8c6256939245.jpg

Cred ca sunt cateva mii de fabrici/uzine/cooperative mestesugaresti inchise. Discutiile, daca le incepem, nu cred ca generatia noastra le poate finaliza fara concluzii pertinente!:reytre

Link spre comentariu

Teatrul de papusi din Bacau a ajuns o ruina si se asteapta disparitia lui completa prin "cauze naturale".Deja o parte din acoperis e prabusita.La fel si casa Vasile Alexandri ....bataie de joc tipic romaneasca...sa vina marii "dezvoltatori"sa construiasca blocuri si mall-uri...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări