gica70 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Se sting cele mai stralucitoare.. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Inca o stea: regizorul Mircea Dragan! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Valori, Valori , Comori nationale ,odihneasca-se-n Pace cu dumnezeu, nu va mai avea tara asta niciodata asemenea valori. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Doamna Olga Tudorache a plecat...Regret din suflet! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Stela Popescu.... Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Da, am aflat acum..Nu-mi vine sa cred..Bunul Dumnezeu s-o odihneasca si sa-i ierte pacatele. Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 O actrita extraordinara. Un vulcan de femeie. Sa o odihneasca Dumnezeu. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 S-a dus si Cristina Stamate la doar 71 de ani! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) dumnezeu sa o ierte Editat Noiembrie 27, 2017 de Giorgi tv Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Dumnezeu sa odiheasca aceste valori ce ni le-au luat .Dece nu vrea sa-si schimbe directia si spre politica nu numai spre teatru? 1 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 29, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Dumnezeu sa odiheasca aceste valori ce ni le-au luat .Dece nu vrea sa-si schimbe directia si spre politica nu numai spre teatru? Din politica nu am avea stele cazatoare ci doar cazaturi! Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Da, cazaturi in viata..pe urma suntem toti la fel in lumea dreptilor, fie imparat, fie sclav! Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 (editat) De ce nu vreti sa ramanem pe linia stelelor cazatoare, cum este si firesc, conform topicului.De ce vreti sa trecem la extrema cealalta, adica la Iadul politicienilor.Vrem sa aratam un respect si ceva reculegere fata de aceste doua stele ale teatrului si cinematografiei, stele care au parasit scena la cateva zile.Va rog putin respect pentru Domniile sale. Editat Noiembrie 29, 2017 de PINTI 1 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 (editat) Am respect , nici nu pot să-l dimensionez în cuvinte,pentru aceste valori naționale ce ne-au descrețit frunțile pe parcursul vieții.Dar am un profund dispreț vizavii de cei ce nu au mai avut nici-un interes pentru aceste valori , au fost interesați numai pentru buzunarul lor. Editat Decembrie 5, 2017 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Nici pe la altii soarta este iertatoare: a murit Johnny Hallyday! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum