Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

''STELE CAZATOARE''

Toni Marginean

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit, a anunţat mama sa, relatează CNN. Ea fusese dusă de urgenţă la spital după ce a suferit un stop cardiac, transmite news.ro.

Aceasta avea 54 de ani. ”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a afirmat Priscilla Presley, într-o declaraţie transmisă de un reprezentant al său.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Famous American singer Tina Turner died on Wednesday at the age of 83 at her home in Küssnacht, near Zurich, Switzerland, after a long illness, Sky News reported, quoting the singer's spokesperson.

Link spre comentariu
Toni Marginean
La 25.05.2023 la 7:44, merck a spus:

Famous American singer Tina Turner died on Wednesday at the age of 83 at her home in Küssnacht, near Zurich, Switzerland, after a long illness, Sky News reported, quoting the singer's spokesperson.

Toata cinstea pentru fosta cantareata si actrita!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări