Toni Marginean Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Au mai plecat dintre noi doi mari artisti: Ioan Gyuri Pascu si Sebastian Papaiani. Sa le fie tarana usoara! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.Se raresc Stelele culturii si artei Romanesti. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 anul 2016 se pare ca este blestemat pentru poporul nostru oropsit de vremuri si de atitea veacuri de neliniste . pina acum au trecut in nefiinta 6 mari maestri ai culturii romanesti ... RADU BELIGAN , MIRCEA ALBULESCU , MARIN MORARU , SEBASTIAN PAPAIANI , THEODOR DANETTI SI IOAN GYURI PASCU . DUMNEZEU sa aiba grija de sufletele lor si sa ne dea pe altcineva in locul lor , pentru ca , altfel , va fi vai si-amar de noi . Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Mai adaug un artist, interpret de muzica populara (si nu numai), Aurelian Preda. Odihneasca-se-n pace si bunul Dumnezeu sa-i ierte. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Mai adaug un artist, interpret de muzica populara (si nu numai), Aurelian Preda ... never heard of him . sa-mi fie cu iertare , dar sa pui alaturi pe domnul din citat linga niste monstri sacri ai culturii romanesti , indraznesc sa afirm ca este o impietate , cauzata de lipsa constientizarii si valorizarii adevaratelor valori ale unui popor . Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Toti sunt in lumea dreptilor! Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 http://m.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/pilot-mort-la-scoala-de-aviatie-din-buzau-trupul-fara-viata-gasit-cazarma-1614496 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Daniel Prodan a trecut in lumea dreptilor. Sa-i fie tarana usoara! Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 17, 2016 Partajează Postat Noiembrie 17, 2016 Chiar imi pare rau !! L-am cunoscut prin intermediul catorva prieteni...D-zeu sa-l ierte !! Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 "Imi" se scrie asa cum am scris eu. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 "Imi" se scrie asa cum am scris eu. Rezolvat, mai putin subiectul! Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 "Imi" se scrie asa cum am scris eu. Ai dreptate..! Imi place scrisul tau,culmea e ca tastatura ta scrie la fel...ca si a mea ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 A plecat in lumea celor drepti ION BESOIU! Odihneasca-se-n pace! Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Bunul Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Iata ca nici pe actrite soarta nu le iarta! S-a dus Olga Tudorache, Dumnezeu s-o odihneasca! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum