Vizitator Silviu Bunea Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Salut, Am o mașină care a venit din fabrica cu care kit pt Nokii, cred că e de 6210. Vreau să-l adaptez pt un smartphone cu alimentare usb. Pe firul de power am 5.3V, e ok să bag tensiunea asta în telefon sau sa pun un 78L05 înainte?Mulțumesc! Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Eu i-am dat alui meu 5,5V şi n-a avut nicio greaţă. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Alimenteaza asa fara stres, crezi ca incarcatoarele de telefon au 5V fix? Telefonul are regulatorul lui intern pentru incarcarea acumulatorului, deci nu-l deranjeaza cateva zecimi de volt in plus. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 doar sa asigure curentul pentru smartphone.posibil sa fie mult sub 1000 mA. Link spre comentariu
kh9005 Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Am incercat si eu asa ceva la un Seat Leon. Mai am schemele. Poate te ajuta. CarKit.rar Link spre comentariu
Vizitator Silviu Bunea Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Mulțam fain! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum