Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumintenia Pamantului

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Unii par să uite că această campanie a fost iniţiată de guvernul Ponta, în 2014, pentru 20 de milioane

. :rade: Asa e uni, uituci, da' pun botu' la prostiile antenutelor, ca de vin alegerile, si puscariesii din PSD au nevoie de voturile prostimii: uite cum v-au fraierit tehnocratii, noi am dat 20 de milioane, nu ca fraierii astia, doar 10! Si daca ne votati, va marim pensiile cu 40 %. De unde bani? La dracu', vedem noi, numa' sa ne alegeti, dupa aia va prostim noi in vreun fel, ca n-ar fi prima data!

Link spre comentariu

Mai baieti nu mai citati haznalele foste basite acum mutuliste.

Afirmatia corecta a lui Ponta este urmatoarea:

"Singura opera a lui Constantin Brancusi ramasa in Romania, Cumintenia Pamantului, a fost retrocedata desi la dosar erau toate actele prin care statul era proprietar legal, iar acum, ca sa nu fie vanduta, trebuie sa platim 20 de milioane de euro. Deci, fiecare roman din aceasta tara va da un euro, de la nou-nascut la pensionar, pentru ca, din punctul meu de vedere, niste judecatori sau un judecator a dat o hotarare gresita, or eu i-am cerut ministrului Justitiei sa sesizeze CSM si CSM daca constata ca nu eu am dreptate, o sa-mi cer scuze. Dar daca se constata ca un judecator a gresit, acel judecator trebuie sa plateasca", a spus Ponta la Digi 24.

http://www.business24.ro/arta/stiri-arta/ponta-vom-plati-20-de-milioane-de-euro-pe-cumintenia-pamantului-daca-retrocedarea-a-fost-corecta-1550269

Iar povestea corecta a statuii o vedeti aici:

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/10/15/cumintenia-pamantului-posibil-tun-financiar-si-manipulare-electorala-video-conditiile-dubioase-ale-campaniei-de-achizitionare-prin-subscriptie-publica-a-statuii-lui-brancusi/

Evitati haznalele - miros urat. (inclusiv cugetarile lui Plesu cu care Basescu a sters pe jos)

In privinta pensiilor si a salariilor, cresterea vine din cresterea economica care trebuie sa se resimta (proportional) ŞI in buzunarul cetateanului roman nu numai a patronilor si a multinationalelor. Doar PSD-ul poate face impartirea corecta a banilor.

Dreapta populara CD (PNL, USR) cand vine la putere, indiferent de cresterea economica, spune NU sunt bani.

Cat de prost trebuie sa fie un pensionar sau un salariat care sa refuze o crestere rezonabila de venituri ?

Doar ca le spune "dreapta" ca nu sunt bani ? trebuie sa se si creada acest lucru ?

Link spre comentariu

Lumea s-a saturat de partide , mai ales ala cu care votezi tu .

Interesant cum unii se bat in piept ce mandrii sunt ca sunt romani , dar sunt primii care sar sa batjocoreasca opera si viata unui roman . Probabil fiindca nu a mancat salam cu soia si nu i-a slugarit pe comunisti . Eu mi-as pune cateva intrebari sincere in fata oglinzii daca as fi in locul vostru .

Si ce propui, sa desfiintam partidele (adica democratia atat cat a mai ramas din ea) inlocuind-o cu dictatura "tehnocrata" (adica bruxelleza) ? ... cam asta e ideea pe care mediile de dreapta incearca sa o inoculeze, mai nou.

Desigur, in speranta ca vor apuca si ei o bucatica de ciolan (na! ... au rude, neveste, amante care nu se simt pe deplin implinite, asa cum sugera deunazi un membru etalon al dreptei romanesti, surprins de o camera neobservata).

Pai daca-i asa, prefer o dictatura militara romaneasca care sa tina cont mai intai de interesele tarii/ poporului, coroborate cu cele ale aliatilor, desigur.

Aliatii te respecta in masura in care ai o atitudine demna de respect, ca si in societate.

...................................................

Eu n-am batjocorit opera lui Brancusi, doar jignirea pe care acesta a adus-o romanilor cand s-a vazut bagat in seama si felul in care s-a desfasurat achizitionarea acestei lucrari.

....................................................

Si nu ma intereseaza ce a facut Ponta la un moment dat, legat de subiect.

Oponentii puteau sa faca altfel daca erau asa grozavi si patrioti.

Link spre comentariu

Dreapta populara CD (PNL, USR) cand vine la putere, indiferent de cresterea economica, spune NU sunt bani.

Păi ce-ţi spune un patron când îi spui să-ţi mai ”indexeze” salariul că te-a ajuns din urmă salariul minim!??

NU SUNT BANI!!!Deşi ştii bine ca sunt ...şi că patronul îi dă pe ”secretare dotate”... pe nu ştiu ce vacanţe prin ţări exotice...şi aşa mai departe!

Dar pentru ăia care ţin toată firma în spate ...Nu sunt bani!!!

Aşa se întâmplă şi la nivel naţional ...cu ăia care ajung să ne conducă!Dece ar fi altfel!??

Link spre comentariu

Unele din caracteristicile dreptei sunt egoismul si ipocrizia, din fericire boboru' a inceput sa capete oarece maturitate politica - era si normal dupa un sfert de secol - asa ca multi nu mai pun botu' la manipulari tipice. Lucru vizibil dealtfel in sondaje.

S-a cam micsorat numarul celor ce nu puteau sa-si satisfaca nevoile fiziologice de foame in timp ce se bateau cu pumnul in piept ca sunt oameni de dreapta.

Manipularile si prosteala nu mai tin, asa ca se incearca diverse alte metode, din ce in ce mai straine conceptelor democratiei, concepte pentru care multi tineri visatori si-au varsat sangele pe trotuare in 1989.

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări