Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumintenia Pamantului

Postări Recomandate

Icar said:

"Cu riscul de a fi catalogat nepatriot, nu dau un sfant atiata timp cit statul are de recuperat, numai de la Voiculescu, 60 milioane de euro! Adica cam cit 10, adica ZECE cumintenii! Da statul vine tot la mine, amarasteanul sa-i dau pomana! Ei bine NU!"

Asta este motivul pentru care nu am donat nici eu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Mi se pare o bătaie de joc să ceri oamenilor suma asta, când mulți români abia își duc traiul de azi pe mâine, în spitale ne trimit după medicamente și mulți pensionari nu-și pot cumpăra medicamentele care le sunt vitale....în timp ce marii corupți ne rîd în nas, fac pușcărie de lux, cu termen redus (că ori sunt prea bătrîni pentru asta, ori au alergie), averile ilicite nu li se confiscă decât foarte rar și cu banii recuperați s-ar putea face mult mai mult decât să cumpărăm o sculptură supraevaluată....

Link spre comentariu

Corect,si alocatia la copii este de vaide mama ei,eu muncesc de dimineata pana seara ca sa pot intretine doi copii la scoala si eu sa donez din munca mea?de ce?da nu mai bine cu bani acestia care se strang se putea face ceva pentru spitale,scoli,gradinite,etc,cica arta,si un muncitor saracu care construieste un bloc si adaposteste 100de famili abia reuseste sa-si intretina familia,si daca mai are si 2-3 copii,ganditi-va. :scarpin

Mi se pare o bătaie de joc să ceri oamenilor suma asta, când mulți români abia își duc traiul de azi pe mâine, în spitale ne trimit după medicamente și mulți pensionari nu-și pot cumpăra medicamentele care le sunt vitale....în timp ce marii corupți ne rîd în nas, fac pușcărie de lux, cu termen redus (că ori sunt prea bătrîni pentru asta, ori au alergie), averile ilicite nu li se confiscă decât foarte rar și cu banii recuperați s-ar putea face mult mai mult decât să cumpărăm o sculptură supraevaluată....

Corect,felicitari pentru raspuns. :aplauze

Link spre comentariu

Olarii din Horezu nu prea au bani de instanta si nici nu sunt in cardasie cu doamna / domnul senator X, astea sunt deja alte discutii.

Pana la urma am inteles ca "pietroiul" o sa fie cumparat tot cu banii nostrii ... aaa adica ai statului.

L.e. Sigur v-ati dat seama ca nu ma pricep deloc la arta cand am catalogat o asa "opera inestimabila" ca fiind un "pietroi", nu ma pricep la arta dar nici "pietroiul" nu costa 11 meleoane de ieuro.

Link spre comentariu

Lasa ca o cumpara cu banii de la Cocos (condamnatul) - statul are de recuperat de la el 9 milioane de euro 

Stau la rand pentru returnat bani la stat (foarte multi bani) Udrea, Basescu, Blaga si altii care tot taiau salarii, in timp ce ei furau pe rupte.

Cu banii de la Voiculescu ne-am cam lamurit cum sta treaba : au "evaluat" procurorii un prejudiciu de 60 milioane, au confiscat tot ce se putea confisca, dar ce sa vezi toata averea lui Voiculescu nu valoreaza 60 de milioane, asa ca au confiscat si sediul Antena 3 care sta acum degeaba cu paza din banii statului (cam 35.000 euro lunar - adica din banii nostri)

Oare de ce nu sunt in stare sa vanda terenurile ICA si sediul Antena 3 ? - chiar nu valoreaza 60 de milioane ?

Sau sa o cumpere (cumintenia) Banca Nationala, ca tot se da in barci Isarescu cu banii Romaniei.

Cine ar mai fi fost atat de prost incat sa ceara de la populatia cea mai saraca din UE, bani pentru pietroiul national ?

Acum stim sigur, tehnocratul Cocolos, o corcitura ardeleneasca cu una din coloniile franceze. (viitorul Prim Ministru al PNL)

Editat de cristiand02
Link spre comentariu

Lasa ca o cumpara cu banii de la Cocos (condamnatul) - statul are de recuperat de la el 9 milioane de euro 

Stau la rand pentru returnat bani la stat (foarte multi bani) Udrea, Basescu, Blaga si altii care tot taiau salarii, in timp ce ei furau pe rupte.

Cu banii de la Voiculescu ne-am cam lamurit cum sta treaba : au "evaluat" procurorii un prejudiciu de 60 milioane, au confiscat tot ce se putea confisca, dar ce sa vezi toata averea lui Voiculescu nu valoreaza 60 de milioane, asa ca au confiscat si sediul Antena 3 care sta acum degeaba cu paza din banii statului (cam 35.000 euro lunar - adica din banii nostri)

Oare de ce nu sunt in stare sa vanda terenurile ICA si sediul Antena 3 ? - chiar nu valoreaza 60 de milioane ?

Sau sa o cumpere (cumintenia) Banca Nationala, ca tot se da in barci Isarescu cu banii Romaniei.

Cine ar mai fi fost atat de prost incat sa ceara de la populatia cea mai saraca din UE, bani pentru pietroiul national ?

Acum stim sigur, tehnocratul Cocolos, o corcitura ardeleneasca cu una din coloniile franceze. (viitorul Prim Ministru al PNL)

Frate , iti dai seama că in Romania , există oameni care ''inghit'' tot ce le dă ăștia de la DNA sau ANAF ?! Mă bucur să mai văd si oameni inteligenți .Bravo !... 60 de milioane un teren pe care nu aș da un leu .... Cât despre porcăria aia de statuie , cât de fraier trebuie să fii ca să donezi bani pentru ea ?!!! Faceți bă spitale și școli . Ne doare fix in cot de Brâncuși și pietroaiele lui .Brâncuși a plecat din țară că i-a fost scârbă de ea . Valoarea lu' pește!  Mor oamenii in spitale , iar ăștia fac exerciții de spălare a imaginii cu populația credulă , pozând in naționaliști protectori ai culturii române .  . Sunteți oameni bă , nu oi !

Link spre comentariu

Ca sa vinzi ceva trebuie sa scoti la vanzare. Daca te duci in piata si tii toata marfa sub taraba ambalata poti vinde ceva?

Acum sa-ti spun ceva din propria mea experienta desi nu am fost eu "actorul principal". Un profesor m-a rugat sa il ajut prin participarea la o vanzare publica pentru un apartament. Apartaamentul era al unei firme din Iasi care era executat silit. Pentru ca licitatia sa aiba loc trebuia sa fie prezenti 3 clienti. Profesorul mi-a dat 10% din contravaloara aprtamentului pentru a o depune la trezorerie si ne-am dus impreuna spre sala unde avea loc licitatia. Langa usa ne astepta patronul firmei cu doi malaci si a inceput spectacolul de intimidare. Dobitocul mi-a pus o mana in piept si dorea sa imi "recite o poezie", dar eu nici nu am stat o secunda sa-l ascult si am intrat. Profesorul fiind mai plapand a trebuit sa asculte "moartea caprioare" si cand a venit inauntru mi-a zis totusi sa nu licitam. 

Deci daca in sediul finantelor publice la nici 200 de metri de sediul SRI smecheri locali de 2 lei isi "pazesesc" averea scoasa la vanzare in urma unei executari silite da-ti seama cam cine se poate apropia de ceea ce "inca ii apartine" varanului. 

NIMENI NU ARE CURAJUL SA DUCA LA CAPAT ASA CEVA. varanul, va cumpara din nou acele terenuri si sediul pe un pret derizoriu pentru ca pretul de licitatie scade daca nu sunt prezenti 3 clienti si .... nu are curaj macar unul sa se apropie de acele licitatii. Nu mai spun ca desi trebuie publicat anuntul in ziar si facuta publicitate, totul se face pe furis si nimeni nu stie. 

Ne trebuie OAMENI CU PRESIUNE IN INSTALATIE pentru a lua taurul de coarne!

Link spre comentariu

Hei, nu va dati in cap acum.

In ce priveste actiunea de luare a taurului de coarne si recuperarea prejudiciilor, aceasta ar trebui infaptuita cu oarece echidistanta  

si indiferent de culoarea politica daca vrem sa fim corecti,

si sa implementam statul de drept in locul statului de "drepti" !

... na ca rimeaza ! :rade:

Link spre comentariu

Oricum bolovanul ala a lui Brâncuși nu merita banii , ci învățământul , sănătatea și vaccinurile adevărate alaturi de medicamente eficiente , cultura , armata , micile afaceri de familie etc , fix in ordinea care o doriți .Dar nu acel bolovan , încă nu i-a venit vremea , sunt multe altele pe lista reala a priorităților .Bolovanul ăla este o altă țeapă tehnocrată , prin care atenția publicului este orientată către o direcție neimportantă , pentru a zburda în furăciune , fără ca poporul să se prindă ca este furat . Desigur că și acest subiect va fi închis , în urma raportului unui fan tehnocrat ... se știe el :) .Asta e , chiar daca nu facem politică pe forum , politica din viata reala ne afectează în mod negativ .Mă bucur de rezultatele sondajelor pre electorale , dar păstrez pentru mine concluziile .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări