Vizitator andreip Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 De ce nu trebuie fortate cu difuzoare de 4ohmi? In datasheet nu spune nimic in privinta asta...Eu pe ale mele exact cu difuzoare de 4ohmi "le fortez" si merg foarte bine. Este vreun pericol? Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Tocmai la asta s-a raspuns mai sus - foaia de catalog se refera la integratele originale (de producator).99% din integratele [ieftine sau nu chiar asa ieftine :smt003 ] de pe piata noastra sunt contrafacute, asa ca e bine sa aplici o oarecare corectie - factor de siguranta in interpretarea datelor de catalog (15-25%). Link spre comentariu
Vizitator andreip Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Hmm, am inteles :DTotusi, ale mele au sigla ST Microelectronics pe ele, iar eu dupa datasheetul lor m-am luat, asa ca nu prea imi fac probleme.Oricum, am de gand sa-mi fac un amplificator cu TDA7295 pentru un subwoofer, asa ca o sa tin cont de asta de acum inainte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum