Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic z8

robert1000

Postări Recomandate

No ofence ...tocmai asta este motivul pentru care am scris mai sus .....iar expresia "cu acest defect" este foarte vaga. Daca va uitati in materialul indicat de mine ... protectia din pinul 36 urmareste functionarea pentru mai multe etaje!!!! .... citez :" ...The High level being fed via R2022, which ensures that the protection circuit does not operate." Parerea mea este ca multi depanatori "strapeaza releul" degeaba.... (Solutia este sa "faci" pin 36 in Hi ) ...in fine cand am zis de tensiunea de 8V n-am zis degeaba ..... probleme pe 8V conduce la exact aceiasi manifestare /defect.

PS: numai dvs aveti aparatul in fata ....n-am mentionat de vertical  datorita faptului ca mai sus ati spus ca este "verificat si luat din alt tv."... (parca.... sper sa nu gresesc ca n-am mai verificat) adica este sigur bun ( oricum nici asta nu este concludenta pentru ca, spre exemplu, chiar daca Ci-ul a fost ok/bun ....daca nu ati inlocuit c-ul de 100 micro este posibil sa se"  buseasca" instant....sau alte lucruri

neverificate....)

Stima si spor la lucru

Stati linistit domnule ca am luat cap coada cei care (srticam tembelizoare)mai an naibi este cu initiatorul topicului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

15

• Eusebiu Angelescu

5

• Giorgian tv

4

• adydep

3

... eu stau linistit....n-am nici un interes si eu personal m-am retras din depanare. Acum fac altceva care n-are nicio legatura cu electronica. Dar microbul este mare  ( repar doar pentru mine si prieteni..... "prostitutie un pahar baut cu beneficiarul " :limb:)....

PS: oricum cred ca-mi pare rau ca am intervenit in postul dl @ robert1000... n-am nimic cu nimeni

Link spre comentariu

C 470/35 pin6 ic cadre uscat. Greu e fara Esr metru! 

Pana si condensatorii Panasonic se duc la un moment dat, chiar daca multi nu i-ar banui!

Bafta tuturor!

Editat de robert1000
Link spre comentariu

C 470/35 pin6 ic cadre uscat. Greu e fara Esr metru! 

Pana si condensatorii Panasonic se duc la un moment dat, chiar daca multi nu i-ar banui!

Bafta tuturor!

Daca te ocupi cu depanatul tv de ce nu cumperi un eser-metru

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări