Giorgian tv Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 No ofence ...tocmai asta este motivul pentru care am scris mai sus .....iar expresia "cu acest defect" este foarte vaga. Daca va uitati in materialul indicat de mine ... protectia din pinul 36 urmareste functionarea pentru mai multe etaje!!!! .... citez :" ...The High level being fed via R2022, which ensures that the protection circuit does not operate." Parerea mea este ca multi depanatori "strapeaza releul" degeaba.... (Solutia este sa "faci" pin 36 in Hi ) ...in fine cand am zis de tensiunea de 8V n-am zis degeaba ..... probleme pe 8V conduce la exact aceiasi manifestare /defect. PS: numai dvs aveti aparatul in fata ....n-am mentionat de vertical datorita faptului ca mai sus ati spus ca este "verificat si luat din alt tv."... (parca.... sper sa nu gresesc ca n-am mai verificat) adica este sigur bun ( oricum nici asta nu este concludenta pentru ca, spre exemplu, chiar daca Ci-ul a fost ok/bun ....daca nu ati inlocuit c-ul de 100 micro este posibil sa se" buseasca" instant....sau alte lucruri neverificate....) Stima si spor la lucru Stati linistit domnule ca am luat cap coada cei care (srticam tembelizoare)mai an naibi este cu initiatorul topicului. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 ... eu stau linistit....n-am nici un interes si eu personal m-am retras din depanare. Acum fac altceva care n-are nicio legatura cu electronica. Dar microbul este mare ( repar doar pentru mine si prieteni..... "prostitutie un pahar baut cu beneficiarul " ).... PS: oricum cred ca-mi pare rau ca am intervenit in postul dl @ robert1000... n-am nimic cu nimeni Link spre comentariu
robert1000 Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 (editat) C 470/35 pin6 ic cadre uscat. Greu e fara Esr metru! Pana si condensatorii Panasonic se duc la un moment dat, chiar daca multi nu i-ar banui! Bafta tuturor! Editat Octombrie 3, 2016 de robert1000 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3, 2016 Partajează Postat Octombrie 3, 2016 C 470/35 pin6 ic cadre uscat. Greu e fara Esr metru! Pana si condensatorii Panasonic se duc la un moment dat, chiar daca multi nu i-ar banui! Bafta tuturor! Daca te ocupi cu depanatul tv de ce nu cumperi un eser-metru Link spre comentariu
robert1000 Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Fac asta o data pe an pentru un prieten sau vecin care nu isi permite sa aduca un depanator din oras.O sa cumpar si asa ceva. Multumesc tuturor pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum