Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv daewoo

robert1000

Postări Recomandate

Daewoo slim, sasiu 102s. Cu demagnetizarea conectata, se arde mereu siguranta de 2A instantaneu. Fara demagnetizare merge. Cu o siguranta de 5A merge. Sa il las asa sau imi puteti da o idee? Am folosit doua Ptc-uri diferite si la fel. Cu siguranta de 5A merge si demagnetizarea si tot.

Link spre comentariu

logic sa o luam,daca tv/ul a avut siguranta de 4a ,de ce sa montati una de 2a si sa aveti pretentii sa mearga .e posibil totusi sa fie ceva spire in scurt cu bobina demagnetizare,daca ptc/uri ati schimbat,si tot a ars siguranta de 2a,asta in cazut de tv/ul a folosit din fabrica 2a specificata si in manualul de service,deci ori trebuie mai mult de 2a ori buba in bobina ptc cea de pe tub

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Acum m-am uitat pe un sasiu CP-102S neatins (nicio componenta schimbata).Siguranta e 4A iar PTC-ul are codul PDC 7R0M/TKS 0912 cu trei pini.Masuram si bobina demag. dar am uitat-o pe tub cand am aruncat cutia.

Link spre comentariu

Pe schema spune clar ca siguranta este de 4A 250V deci

se mai poate sa faca condu C801 de 0,47mf eu am mai gasit acest cond cu probleme si dupa o zi sau doua sa arda siguranta , nu la acest sasiu dar poate fi si aici cu probleme deci schimbatil 

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Daca cititi mai sus, vedeti ca am folosit doua ptc-uri. Bobina de demagnetizare are cam 15ohm, am inlocuit-o si pe ea. Da, aveti dreptate, sig originala era de 4A, nu stiu undeva vazusem eu ca e de 2A...graba si neatentia. Totusi nu inteleg de ce s-o fi ars siguranta originala. Referitor la Ptc, avea unul cu 2 pini... sasiele difera putin vad ...inainte am avut un 102s cu ptc cu 3 pini, modelul indicat de domnul de mai sus.

Link spre comentariu

daca m-as fi intrebat de fiecare data de ce s-ar arde vre-o componenta cu totul ca toate pareau ok,eram acum salahor sau cine stie ce munca fara rost faceam,se mai duc si din cauze nesigure,batranete,proasta calitate sau de ajuns un soc de curent.nu mai zicem si de calcule gresite in proiectare gen 22mf in 11ak30

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări