Giorgian tv Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Si puneai un MJE13009? sa faca poccc sper ca sa inteles ca m-am referit la tranzistoarele bu Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 (editat) Mai oameni buni....ati sarit toti ca arsii...! Eu nu m-am uitat la caracteristicile tranzistorului MJE 13009 sa vad daca poate fii inlocuit cu altceva. Eu m-am referit in general la finalii de linii cu dioda si fara dioda. Daca finalul de linii este compatibil dar nu are dioda se poate atasa o dioda si o rezistenta pe spatele cablajului. De ce ati complicat voi lucrurile inutil...chiar nu va inteleg? La compatibilitate se uita depanatorul tv-ului...ca doar nu stau eu sa deschid file pe internet sa vad daca este compatibil. Fac treaba asta cand tv-ul ajunge la mine la reparat...atunci merita sa ma obosesc sa caut caracteristicile tranzistorului. Altfel? Editat Septembrie 25, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 CITAT: mje13009 este un tranzistor de comutatie sursa , care stie maxim 400v vce0 maxim , iar vcbo maxim , care este definitoriu pentru un tranzistor final de linii , ESTE NECOMUNICAT de catre nici un fabricant serios Absolute Maximum Ratings* TC = 25°C unless otherwise noted (notes_1) * These ratings are limiting values above which the serviceability of any semiconductor device may be impaired. NOTES_1: 1) These ratings are based on a maximum junction temperature of 150°C. 2) These are steady state limits. The factory should be consulted on applications involving pulsed or low duty cycle operations. VCBO Collector-Base Voltage 700 V VCEO Collector-Emitter Voltage 400 V Deci nu au sarit toti ca arsi, fiecare a raspuns la ce a crezut de cuviinta. Eu am luat primii 2 producatori dati de "Alldatasheet" si acestia dadeau Vcb0. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 In locul lui 1803DHI merge si unBU208D cu conditia de a monta BE o rezistenta de 33-47 ohm. MJE13009 se monteaza in primarul sursei,desi e un tranzistor "cam slab" Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Din cate stiu eu bu208d este prea lent.poate doar la o proba sa tina. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Din cate stiu eu bu208d este prea lent.poate doar la o proba sa tina. Mai de graba acestea tin o viata cu conditia sa nu fie facaturi ordinare chinezesti,eu am asemenea tranzistoare vreo 50 de pe vremea tv-urilor alb negru pe care le folosesc cu mare incredere si credeti-ma nu se incalzesc absolut deloc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Mai de graba acestea tin o viata cu conditia sa nu fie facaturi ordinare chinezesti,eu am asemenea tranzistoare vreo 50 de pe vremea tv-urilor alb negru pe care le folosesc cu mare incredere si credeti-ma nu se incalzesc absolut deloc. Da asa o fi,dar numai sunt ce era odata. Acum sunt prea multe chinezari care poate face un pooc din prima.Adica nici nu apucati sa ziceti ,,au'' ca gata a facut pooc. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Da asa o fi,dar numai sunt ce era odata. Acum sunt prea multe chinezari care poate face un pooc din prima.Adica nici nu apucati sa ziceti ,,au'' ca gata a facut pooc. Pai si ce incredere sa am in asemenea porcari chinezesti Domn Florin,nu mai bine trag trei fire cu un mic radiator si pot si eu sa ma culc linistit decat sa stau cu frica ca poate nu tine?si in afara de asta am si vreo 50bu 508 recuperate din tv-uri second hand in care am cea mai mare incredere. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 In afara de asta am si vreo 50bu 508 recuperate din tv-uri second hand in care am cea mai mare incredere. Asa mai zic si eu...Bravo !!! Pai sa stiti ca mai mare baza avem in astea second hand de cat in astea noi din magazine. O zi minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Asa mai zic si eu...Bravo !!! Pai sa stiti ca mai mare baza avem in astea second hand de cat in astea noi din magazine. O zi minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Multumesc asemenea domn FLORIN IORDACHE,sentimentul este reciproc. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Ma mir ca unii intreaba si daca raspunsul care il primesc nu ii satisfac forteaza nota.Ce nu merge inlocuit nu merge cum s-a mai spus si gata.Nu vrei sa intelegi.Fa experiente aiurea si vei vedea rezultatele Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Unii obțin satisfacția tehnică mai greu :rade:Cu BU208D + rez de 33-47 ohm pe BE,montat pe radiator separat cu fire, merge de n-are aer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum