POLAKU2002 Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 buna seara,m-am apucat sa incerc reparatia acestei placi care nu are imagine....am schimbat ramul,am rescris biosul...degeaba...am montat placa de diagnoza si imi scrie doar sa verific cpu si alimentarea...nici un cod de eroare...am verificat mosfetii si sunt ok...am verificat tensiunile si culmea sunt ok cred,o tensiune insa imi creeaza nelamurire in drainul citorva mosfeturi gasesc 2,3v.....nimic nu incalzeste....mai ramine sa schimb procesorul... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Eu unul cred ca sunt probleme cu chipsetul video. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 am facut un reflow dar degeaba...si totusi decenu imi arata astacardul de diagnostic... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 (editat) am facut un reflow dar degeaba...si totusi decenu imi arata astacardul de diagnostic... Daca i-ati facut si asta...atunci nu prea mai aveti ce sa-i mai faceti,doar sa schimbati placa de baza. O zi minunata va doresc !!! Editat Septembrie 25, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Am uitat ca sa va spun ceva,ca si placi de baza,eu unul va recomand : Gigabyte sau Asrock. Dar totusi mai depinde si putin de noroc. Asus nu mai sunt ce erau odata. O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 nu vreau sa renunt pina cind nu i gasesc defectul...este o chestiune personala cu pplaca asta...am observat ca se incinge imediat procesorul...sa fie in scurt ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 nu vreau sa renunt pina cind nu i gasesc defectul...este o chestiune personala cu pplaca asta...am observat ca se incinge imediat procesorul...sa fie in scurt ? Radiatoru este pus cind se incinge? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Ok,am inteles !!! Atunci mai uitati-va la socket-ul procesorului...sa nu cumva sa fie pinii strambi si sa faca scurt . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 buna seara,m-am apucat sa incerc reparatia acestei placi care nu are imagine....am schimbat ramul,am rescris biosul...degeaba...am montat placa de diagnoza si imi scrie doar sa verific cpu si alimentarea...nici un cod de eroare...am verificat mosfetii si sunt ok...am verificat tensiunile si culmea sunt ok cred,o tensiune insa imi creeaza nelamurire in drainul citorva mosfeturi gasesc 2,3v.....nimic nu incalzeste....mai ramine sa schimb procesorul... De unde ai luat dump pentru bios? Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 incalzeste prea repede si cu coolerul pus...asa mi separe mie..fara cooler 1 secunda si e fierbinte....dumpul il am de pe site ul asus Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Ati verificat si ce v-am spus eu sa verificati....???? Daca da si e totul ok acolo,atunci mai verificati si cu o alta sursa..pentru ca daca nu scoata vreo tensiune cu trebuie poate sa faca chestia asta cu semnalul video. Astept rapsuns de la dvs !!! Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 am incercat si nimic... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 (editat) am incercat si nimic... Ok,am inteles,atunci inseamna ca aveti probleme cu placa de baza...Adica chipset-ul video sau poate sa mai fie si 1-2 condensatori terminati de zile pe placa de baza.... Ati verificat si condensatori de pe langa procesor ??? Astept raspuns !!! Editat Septembrie 26, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum